Жана Бергендорф го закъса сериозно

Жана Бергендорф го закъса сериозно
5 (100%) 1 vote

Певицата е подложена на денонощен контрол

Певицата Жана Бергендорф, която сякаш привлича скандалите като с магнит, го закъса доста сериозно.

Оказва се, че близките на скандалната изпълнителка вече я следят под лупа и то денонощно. Причина за постоянния контрол е фактът, че Жана Бергендорф се слави със слабата си воля и не успява да се справи с проблемите. В този ред на мисли не е изключено в момент на отчаяние да посегне отново към най-страшния си порок – дрогата.
На всичкото отгоре тя ще го направи с невероятна лекота, без дори да осъзнава какво ще си причини.

Всъщност зависимостта й към наркотичните вещества не е от вчера. Именно те са и причината за драстичната промяна в теглото на Жана Бергендорф.

Жана Бергендорф

Певицата е подложена на денонощен контрол

Преди години тя тежала над 100 килограма. До момента никой от семейството й не е успял да я опази или откаже от опасните наркотични вещества.

Половинката й – датчанинът Стефан, от когото има син, също се оказал безсилен да я спре.
При все, че родителите й многократно са настоявали да я настанят в комуна, където да се лекува, Жана Бергендорф отказвала категорично и безцеремонно тази възможност.
Близките й приятели я определят като изключително добър човек и като душа-камбана. Заедно с това обаче тя е изключително безволева и безхарактерна.

Това е и една от причините, поради които честа се превръща в жертва на използвачи. И до ден днешен обаче остава пълна мистерия коя е силата, която я тласка винаги към лоши компании. След това тя като по правило се забърква в поредния скандал – като се започне от пиянски битови свади и се мине през катастрофи, та се стигне даже и до побоища.

Разбира се най-загрижени за състоянието й, са майка й и сестра й.
При все, че Жана Бергендорф не винаги заслужава безрезервната им подкрепа, те са неотлъчно до нея, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар