Голямата любов на Деян Донков заживя като кралица след раздялата с него (Подробности за живота на красивата Кристина)

Голямата любов на Деян Донков заживя като кралица след раздялата с него (Подробности за живота на красивата Кристина)
5 (100%) 1 vote

Голямата любов на Деян Донков живее като кралица

Фаталната любов на Деян Донков – моделката Кристина Милева живее като кралица, откакто не е с него. Преди да срещне Радина Кърджилова, актьорът от Народния театър беше луд по нея. Той й предложи брак. Но малко след предложението красавицата му върна пръстена.

Днес, тя е убедена, че това е било най-правилното решение в живота й. Откакто Деян Донков е вън от живота й, тя живее като кралица.

Малко след раздялата им красивата Кристина срещнала любовта на живота си. Васил е собственик на модна къща в столицата. Бизнесът му върви повече от добре. От няколко месеца двойката, която има син, се сдоби и с луксозен имот на родното Черноморие.

Бившата на Деян Донков, която до преди да забременеее, обикаляше цял свят заради професионалните си ангажименти, сподели, че това й липсва най-много. След като разбрала, че е бременна, двамата с Васил планирали да емигрират в Америка и след раждането да се преместят в Доминикана.

Но за съжаление плановете им се осуетили покрай служебните ангажименти на Васил. Кристина Милева не спира да го хвали колко добър и всеотдаен баща е.

Деян Донков Кристина

Кристина не съжалява, че е върнала пръстена на Деян Донков

Моделката и любимият й отново планират пътуване до Доминикана. Тя не крие, че това е любимата им дестинация. Възнамеряват да останат там поне една зима.

Бившата на Деян Донков сподели, че желае да отгледа сина си край морето, а не в панелка в столицата.

Тя разкри и интересна подробност от времето, в което са били гаджета с актьора. Още в началото на връзката им Кристина се свързала с известна гадателка. Тя й предсказала, че с Деян Донков няма да бъдат заедно завинаги. Врачката видяла числото три и заявила, че до три месеца или три години ще разделят.

Връзката на Кристина Милева с Деян Донков продължи точно три години. Любовта му към алкохола и забранените вещества станала причината тя да му върне годежния пръстен, пише Ретро.бг.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар