Нов раздор между Анджелина Джоли и Брад Пит (Вижте какво решиха този път)

0
5/5 - (1 vote)

Бездната между Брад Пит и Анджелина Джоли става все по-непреодолима

Бездната между Брад Пит и Анджелина Джоли вече е напълно непреодолима. Ябълката на раздора този път стана имението, в което двамата сключиха брак. Шато Миравал, което се намира в Южна Франция, е собственост на холивудските знаменитости от 2012 година.

Имението придоби световна популярност, откакто двамата сключиха брак в него. То разполага с 35 луксозни стаи. Има собствено звукозаписно студио. Няколко парка и лозови масиви също прилежат към Шато Миравал.

Откакто звездната двойка сключи брак в името, всяко лято го отдава под наем. Но сега въпреки нежелание на Брад Пит, то е обявено за продажба. Анджелина Джоли иска да се раздели с всичко, което й напомня за него.

Още през месец юни тя заяви, че желае да продаде имението и да задели средствата от продажбата му за развитието си като политик.

За луксозния имот двамата с Брад Пит платиха 60 милиона долара, когато го закупиха през 2012 година. Бранджелина се изявиха като истински предприемачи и веднага се заеха с производството на качествено вино от лозовите масиви в Шато Миравал.

Виното, което те произвеждат бързо придоби популярност, тъй като носи имената и на двамата.

Но след продажбата на имението, този бизнес ще остане в миналото. Въпреки нежеланието си да се раздели с имота, Брад Пит се е съгласил той да бъде продаден.

Анджелина Б
Анджелоина Джоли продава семейното имение във Франция

За сега двойката няма други спорове около подялбата на семейното имущество. Според адвокатите в този аспект не се очакват проблеми, тъй като актьорите са подписали предбрачен договор.

Единственият им спор в съда ще бъде за попечителството над децата. Както вече стана ясно, Анджелина Джоли ще настоява родителските права да бъдат присъдени изцяло на нея. В такъв случай Брад Пит ще има право да вижда децата си в определени дни, пише БЛИЦ.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.