Ето кой е новият на Глория (Всичко за аферата)

0

Този път Глория е решила да последва любовта и да зареже всичко

От няколко месеца Глория се носи на крилете на любовта. И този път примата не изневери на стила си и заби милионер. Звездата упорито пази интимния си живот в тайна и тя е една от малкото изпълнителки, чиито любовни връзки остават в тайна.

Но истината за новия й любим този път излезе наяве. Той е известен гръцки милионер. Двамата с Гло се запознали по време на частно парти, на което тя била гост. От тогава имат връзка.

Милионерът е луд по пайнерката и не желае да прекара и миг далече от нея. За това той й поставил ултиматум, че ако иска връзката им да просъществува трябва да се премести в Гърция.

Този път изпълнителката е решила да последва сърцето си и ще зареже всичко в името на любовта – дори и кариерата си. Тя вече е обсъдила с щерка си възможността да се премести в Гърция. Симона няма нищо против и напълно подкрепя родителката си.

Тайнственият любим на Глория вече се е заел с преместването на звездата. Той е подал молба за развод и много скоро ще бъде свободен единствено за нашенката. Милионерът вече търси имение,  в което да живее с пайнерката, пише Хот арена, позовавайки се на „Шоу“.

Само преди няколко дни  друга пикантна клюка за Глория взриви медиите. Появи се слух, че тя е направила аборт. Интервенцията е била извършена в частна гинекологична клиника в столицата.

Глория1
Глория се мести в Гърция

Не е ясно дали бащата на детето е научил за неговото съществуване. Гло побързала да прекъсне бременността си веднага след като научила, че е бременна.

Според слуховете новата кола, която кара звездата, също е подарък от тайнствения й любим. В предаването на Николета Лозанова бяха излъчени папарашки кадри, от които се вижда, че звездата е с нов автомобил.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.