Дарина Павлова – зарязана и самотна

Дарина Павлова – зарязана и самотна
5 (100%) 1 vote

Мадам Мулти получи тежък удар от Джулио Берути

Дарина Павлова се чувства изключително самотна, след като бе зарязана от актьора Джулио Берути.

Според запознати Берути е зарязал Дарина Павлова заради наследницата на олимпийския шеф на Ботуша.
Запознати посочват, че мадам Мулти е съсипана, тъй като Берути бе единственият мъж, на когото отдаде сърцето си след смъртта на Илия Павлов.

Тя тайно се надявала, че след като актьорът сложил край на връзката си с 23-годишната Мария Соле де Анджелис, отново ще акостира в леглото й, но уви.
Този път красавецът я пренебрегнал и се ориентирал към не по-малко богатата от Дарина Павлова милионерска наследница. За разлика от нея обаче, тя е доста по-млада.

Дарина Павлова

Мадам Мулти получи тежък удар от Джулио Берути

От няколко дни насам мадам Мулти си е в България, а като официална причина за визитата й се посочва десетото юбилейно издание на Балканския салса конгрес. Той е насрочен за края на месеца и ще се проведе в нейния хотел на Боровец.

Всъщност за всички от обкръжението на Дарина Павлова е ясно, че се е върнала в родината си, за да си даде време да събере мислите си след поредния жесток удар от страна на Джулио Берути.
В неделната вечер вдовицата била забелязана в един от лъскавите ресторанти, намиращи се в близост до Парламента.

Дарина Павлова почерпила приятелите си с българско червено вино и вкусили от специалитетите на заведението.
Служители на заведението забелязали, че за разлика от друг път мадам Мулти не била усмихната и изглеждала доста угрижена.

Припомняме, че тя е идвала многократно в България с 31-годишния плейбой Джулио Берути и дори се понесе мълвата, че двамата може би ще се сгодят в най-скоро време. Дарина Павлова също много се надяваше това да се случи, но сега надеждите й са попарени.
Мадам Мулти се чувства употребена и захвърлена, тъй като Берути се облажи достатъчно от връзките й в Холивуд и след като се почувства достатъчно значим, я заряза, пише retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар