Маги Халваджян разкри неподозирани способности

Маги Халваджян разкри неподозирани способности
5 (100%) 1 vote

Маститият продуцент изненада с танцувалните си умения

Маститият продуцент Маги Халваджиян остави всички без думи с невероятната си способност, която разкри.

Съюзът на арменците в Европа организира благотворителен бал. На него присъства и старши треньорът на българския национален отбор по класическа борба Армен Назарян, който е двукратен олимпийски шампион и петкратен световен шампион.
Председател на съюза е пловдивчанинът Артур Хованисян.

Домакините бяха избрали Градът под тепетата за място на бляскавото събитие, което се проведе вчера от 20 ч. в зала „Бендида” на „Гранд хотел Пловдив”.
По време на бала бяха връчени наградите на хората, които са дали своя принос към развитието и запазването на националната идентичност, културата и езика на арменците по цял свят.
Информацията бе съобщена от главния организатор на бляскавото събитие Рубен Вартанян от Пловдив.

Маги Халваджиян

Маститият продуцент изненада с танцувалните си умения

Балът бе почетен от Елизабет Вартанян, която е председател на Сдружението за култура и просвета „Ереван“ и почетен гражданин на Пловдив, посланикът на Република Армения у нас Н. Пр. Армен Саргсян, архимандритът на Арменската апостолическа църква в България Негово Високопреосвещенство Исаак Похосян, председателите на шефските арменски организации от цяла Европа и почетният консул на арменците в Пловдив Ехиязар Узунян.

Разбира се сред поканените бяха създателят на Двора на кирилицата в Плиска – Карен Алексанян, както и продуцентите Джуди Халваджиян и Маги Халваджиян.
Хайгашот Агасян пък зарадва гостите на събитието с рецитал от свои песни.
На бала пристигнаха и областният управител на Пловдив Здравко Димитров, градоначалникът Иван Тотев, Костадин Димитров, който е кмет на район „Тракия”, здравният мениджър д-р Невен Енчев и редица други представители на бизнес средите у нас.

Маститият продуцент Магърдич Халваджиян пък изненада всички гости на бала с танцувалните си способности.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар