Цялата истина: Ето защо се срина Жана Бергендорф!

Цялата истина: Ето защо се срина Жана Бергендорф!
5 (100%) 1 vote

Ето защо се сринала Жана Бергендорф, истината ще ви разтърси!

Жана Бергендорф бе поредният съквартирант, който излезе от Къщата завинаги. Скандалната певица, която сътвори в Къщата серия скандали и шашна с лабилното си поведение, призна много истини пред камерите на ВИП Брадър.

Червенокосата фурия разкри, че прекрачила прага на рейтинговото предаване, за да се отърси от тъмните сенки на миналото си. поп дивата имала голяма любов с екзотичният танцьор Лео Фернандес, заради когото се държала толкова неадекватно вътре.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф преживя много в Къщата пред очите на зрителите

Двамата имали четиригодишна връзка и заради него певицата залитнала и по наркотиците. Но въпреки скандалите и домашния бой двамата не са разделили.

Това го направили малко преди ексцентричната изпълнителка да прекрачи прага на Къщата. Преди това тя се консултирала с психиатър и той я посъветвал да влезе в къщата на Големия брат, отколкото да потърси лечение в клиника за зависимости.

Заради това тя направила тази крачка и по думите й вече се чувствала значително по-добре. Това изпълнителката на „самурай” направи в студиото на „Комбина” пред водещите Лора Крумова и Галя Щърбева.

След като двамата с Лео решили да се разделят, този път завинаги, еротичният танцьор изчезнали от балета, в който играе „Максимум”. Това сподели неговия шеф Иван Иванов-Айвън. Той заявил, че и досега не е успял да се свърже с него и да го открие за разговор.

Аферата на шампионката от Х фактор и еротичният танцьор продължила четири години. След като пътищата им се разделили, след поредния скандал и побоя между тях, Жана Бергендорф затънала още повече.

Тя започнала отново да шмърка белия прах и последиците не закъснели. Изпълнителката се забърка в серия от скандали, но сега, след ВИП Брадър твърди, че вече е нов човек. И скандалното й минало вече е зад гърба й.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар