Примирието между Ирина Тенчева и Миглена Ангелова беше дотук! (виж какво се разиграва в Къщата)

Примирието между Ирина Тенчева и Миглена Ангелова беше дотук! (виж какво се разиграва в Къщата)
5 (100%) 1 vote

Ирина Тенчева и Миглена Ангелова отново се хванаха за гушите!

В петък вечерта зрителите направо хлъцнаха от почуда като видяха най-върлите врагове в лицето на Ирина Тенчева и Миглена Ангелова не само да си хортуват кротко, а и да се прегръщат.

Сензацията беше колосална и невиждана до момента във формата. Това обаче се оказа поредната измама и лицемерие от страна на двете дами и особено от страна на Ирина Тенчева.

Ирина Тенчева

Ирина Тенчева и Миглена Ангелова отново се хващат за гушите

Припомняме, че жената на Иван Христов първа припна към Миглена Ангелова, за да й подаде ръка за примирие, но и първа поднови съскането си срещу нея след последните елиминации. Тогава Биг Брадър съобщи на съквартирантите, че най-голяма подкрепа от страна на зрителите е получила именно водещата на „Искрено и лично“. А лицето на Ирина Тенчева се изпружи в ужасена гримаса.

А, когато Кака Лара и Жана Бергендорф напуснаха Къщата, Ирина се срина от шока и възмущението, което изпита. Макар да се прави на мила и добра, Тенчева този път не успя да надделее над самата себе си и моментално започна да бълва срещу Миглена Ангелова.

„Това е любимецът на народа?! Не мога да повярвам. Не, отказвам да го повярвам. Как може хората навън да одобряват и да гласуват за подобна личност“, разпени се Ирина Тенчева пред Роро и останалите в групичката й.

Тази вечер ще видим как войната между двете дами ще се възобнови отново и този път май обещава да е още по-ожесточена и безмилостна от преди.

Ще видим и поредните номинации на съквартирантите, които обаче днес ще протекат и с волята на зрителите, която ще бъде повече от решаваща.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар