Скандал! Деси Цонева чака бебе във „ВИП Брадър“?

Гласувайте за статията

Деси Цонева чака бебе във „ВИП Брадър“?

Деси Цонева е бременна? Този въпрос зададе и Биг Брадър на участничката, след като тя му поиска тест за бременност. От известно време, дъщерята на Димитър Цонев има някои съмнения и сега пожела да си направи тест за бременност.

В изповедалнята тя помоли Големия брат за съдействие, да провери тревогите си, с което успя да втрещи зрителите.

Дали това е резултат от скалъпен сценарии от шоуто, или Деси наистина е имала тайна връзка навън, заради която се съмнява, че може би очаква дете, може само да се гадае.

При всички положения обаче, екипът на предаването се постара да положи максимални усилия, за да се чувства добре и да не се застрашава по никакъв начин бременността й.

Досега Деси Цонева не е правила и намек за възможност да е бременна, така че признанието й изненада всички. От друга страна, дъщерята на Димитър Цонев преживя няколко бурни месеца и е напълно възможно да се е отразило на здравето й. Със сигурност резултатът скоро ще стане ясен.

Междувременно огромната подкрепа към Миглена Ангелова и Емануела изправя на нокти Ирина и останалите интелектуалци. Битките между участниците стават по-оспорвани от всякога и изключително напрегнати. Съпругата на Иван Христов не пропусна да захапе Емануела заради напускането на Лара. Двете с Миглена Ангелова също не пропуснаха да кръстосат шпаги, а около водещите се обединиха и двата лагера на съквартирантите.

По всичко изглежда, че краят на сезона се очертава изключително напрегнат. Бившата мадам „Искрено и лично“ демонстрира превъзходство над останалите съквартиранти и очевидно се превръща във фаворит на зрителите. Емануела я следва и също жъне позитиви. Останалите участници обаче са крайно разстроени от това преразпределение на силите и подновяват войната срещу съперничките си.

Деси Цонева чака бебе във ВИП Брадър

Деси Цонева чака бебе във ВИП Брадър?

Както се вижда, новия сезон на ВИП Брадър ще бъде изключително напрегнат. А как ще се развие оттук — нататък играта, предстои да видим.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар