Алекс Арабаджиева се върна в модата с гръм и трясък (Вижте фотосесията за топ дизайнера Евгения Борисова)

Гласувайте за статията

Прекрасната Алекс Арабаджиева ни изненада с поредното модно предизвикателство.

Преди дни Алекс Арабаджиева бе хваната в кадър от папараци, което не се беше случвало от дълго време. Милионерската наследница си говореше сладко-сладко с топ дизайнерката Евгения Борисова, а облеклото й веднага издаде, че двете са се срещнали заради професионален ангажимент. Тази вест веднага разбуни духовете в модните среди и всички очакваха с нетърпение да зърнат красивата Александра отново в ролята на модел.

Тя не бе приемала подобен ангажимент от миналата година, когато предизвика фурор на Sofia Fashion Week, демонстрирайки тоалетите си не разхождайки се по котешката пътечка, а по доста екстравагантен начин – на кон, пред сградата на хотела, където се помещаваше модното събитие. Именно строгият подбор, на който Алекс Арабаджиева подлага ангажиментите си, прави всеки кадър с нея толкова ценен.

Сега имаме възможност да я видим в ролята на фотомодел, позиращ с тоалети от новата колекция на модната линия на Евгения Борисова „STAR DUST“. Зад обектива е топ фотографа на звездите Костадин Кръстев – Коко, а резултатът от колаборацията надминава всички очаквания, пише hotarena.net.

Алекс Арабаджиева е умопомрачителна

Тоалетите идеално пасват с визията и излъчването на Алекс Арабаджиева. Тя позира с черно кожено яке с камъни и перли, шармантна червена пола, черен кожен панталон, подчертаващ перфектните й форми, както и изцяло в бяло, което е новото черно, според дизайнерката Борисова. Цялата тази прелест на дрехите се допълва перфектно с подбрания модел.

За Евгения е дошло време, в което трябва да се разчупят клишетата в модните среди и да се показват нови модни икони и интересни лица, които определено ще се понравят на ценителите на женската красота. Борисова отдавна е била хвърлила око на Алекс Арабаджиева в ролята на неин модел и е категорична, че ще успее да изпълни поставената цел по-добре от всяка друга наложена, но изтъркана красавица от модния бизнес, която не умее да подбира ангажиментите си.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар