Николай Бареков заби 20-годишна мацка (Ето коя е тя)

Николай Бареков заби 20-годишна мацка (Ето коя е тя)
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков кръшка на Мария Календерска с 20-годишна мацка

В любовното тефтерче на Николай Бареков има ново попълнение. От няколко седмици той се носи на крилете на любовта и се чувства като влюбен тийнейджър с новата си половинка.

Красавицата не е известна в столичния хайлайф. Но покрай връзката си с Николай Бареков да стане известна, вероятността е твърде висока. Новото попълнение в любовното тефтерче на бившия телевизионер се казва Вероника. Атрактивната брюнетка, която е по-млада от Бареков с цели 24 години, определено успя да му вземе ума.

Двамата са били засечени преди няколко дни в един от най-актуалните попфолк клубове в столицата, видя папарак на „Таблоид“. Евродепутатът пристигнал с лъскав джип, управляван лично от него.

В заведението той влязъл под ръка с Вероника. За присъствието им в клуба станало ясно буквално секунди след тяхното влизане. Диджеят не се сдържал и пуснал поздрав за бившия народен представител и принцеса Вероника.

Цяла нощ представящия се за примерен баща купонясвал под звуците на най-актуалните попфолк парчета. Изданието отбелязва, че Николай Бареков се забавлявал като студент, хвърляйки купища салфетки.

В папарашки кадри, излъчени в предаването на Николета Лозанова, бившият телевизионер влезе в ролята на примерен баща, пише Хот арена, позовавайки се на „Табллоид“.

Наскоро в свое интервю той заяви, че най-важните хора в живота му са неговите деца. Бареков заяви категорично, че децата му са неговата най-голяма любов и допълни, че се старае да бъде пример за тях.

Бареков к

Бареков кръшка на Календерска с 20-годишна мацка

Лидерът на „България без цензура“ сподели, че прави всичко възможно да убеди Николай и Александър, че страната ни е може да бъде още по-добро място за живеене. Той разкри, че подготвя изненада за големия си син и след броени дни ще пътува заедно с него до Кралството заради мач на любимия му отбор.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар