С новия сезон в Банско, нови провокации от Зелените! (Вижте поредната нелепица)

Гласувайте за статията

Ако си мислите, че Зелените са се отказали от Банско, жестоко се лъжете!

В момента подготовката за новия зимен сезон в родния ни курорт върви на пълни обороти, а псевдоеколозите вече са готови с първия си удар по туризма в зимната столица на Балканите.

Тъй като не разполагат с правдоподобни доводи и са водени от користни цени и финансови облаги, Зелените си сложат предимно с измислици. Този път ще са публикувани на сайта на българския клон на швейцарската офшорка WWF.

Там посетителите се натъкват на добре подбрани снимки, които са част от манипулацията, целяща да убеди хората, че в ски зоната на Банско се извършва нерегламентирана сеч. Освен това, по думите и фотосите на Зелените, е подготвено дори отклоняване на коритото на река Глазне, с цел да се водоснабди язовир в района, който всъщност не съществува, пише trud.bg.

Зелените пак си нарочиха Банско

Зелените пак си нарочиха Банско

А ето я и истината за подготвителните дейности за новия сезон в ски курорта – по предписание на дирекцията на Национален парк „Пирин“ се извършват укрепителни работи на ски пътя, където има ерозия. Това изисква прилагане на стандартни превантивни мерки, сред които е и поставянето на дървени подпорни стени и укрепващи мрежи, както и разчистване на дървета, предизвикващи опасност от свлачище.

Тези действия, които явно не се нравят на Зелените, но пък им дават почва, в която да посеят поредните си спекулации и интриги, са съгласувани с предварително изготвен проект, получил своето разрешение от МОСВ.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар