Кичка Бодурова посреща зет като мед (Вижте защо е щастлива?)

Кичка Бодурова посреща зет като мед (Вижте защо е щастлива?)
5 (100%) 1 vote

Кичка Бодурова се уреди със зет, най-големите й страхове да дундурка внучета –мулатчета не сбъднаха

Кичка Бодурова е най-сетне си отдъхна. Разкрепостената й дъщеря Кристи, с която бра ядове заради разкрепостеното й поведение на края се кротна.

Кристи и гаджето й Марио

Кристи и гаджето й Марио

Кристи Зарпас години наред показваше тялото си в провокативни фотосесии само за възрастни. Дори за нея се носеше мълвата, че е с обратна ориентация. С което тревожеше загрижената си майка.  Палавата щерка зарадвала Кичка като й завела зет.

Момичето срещнало любовта на живота си зад Океана. Където самата тя се подвизава от години. Чаровника се казвал се Марио бил музикант и живеел в Лас Вегас. По всичко личало, че любовта между младите не била мимолетна. А вече дори е оставила положителен отпечатък в поведението на скандална щерка на естрадната легенда.

Бодурова не можела да повярва, че разкрепостената Кристи си е намерила подходящ мъж. Който да я вкара в пътя. Но най-вече певицата била невероятно щастлива, че не е чернокож. Тя винаги е споделяла, че не може да се меси в избора на палавата си дъщеря. Но евентуалната тъща този път харесала кандидатът за зет. Нейното мнение за Марио било повече от положително след като се запознала с него.

Кичка Бодурова най-много се притеснява как ще приеме внуци с черен цвят на кожата, предават от  hotarena.net. Защото никак не било изключено Кристи да се залюби с чернокож. Като се има пред вид бунтарския й нрав. Но последните новини накарали бъдещата баба да подскочи от щастие, че най-големия й страх няма да се сбъдне. А влюбената й дъщеря била коренно променена. Което само я радвало.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар