Седмичен хороскоп на Алена за 22-28 октомври

Гласувайте за статията
Вижте какво ви очаква през седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Вниманието ви ще бъде насочено към взаимоотношенията ви – най-вече към интимните в личен план. Това означава, че преживяванията ви ще зависят до голяма степен от това доколко хармонични са връзките в живота ви и склонни ли сте към компромиси. Тъй като има риск от катаклизми и по-бурни реакции, особено към края на периода, бъдете внимателни как изразявате чувствата си.

Телец
Събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Ще искате да споделяте плановете и вълненията си с други хора. Трудно е да се каже дали това споделяне ще ви направи по-близки с хората около вас. И все пак, дори истината да не се хареса на някого, да си мълчите едва ли е удачен вариант, тъй като ще е за сметка на душевния ви мир.

Близнаци
Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли. Напротив – ще сте положително настроени към всичко случващо се и благоразположени към хората около вас. Най-добрата новина е, че през следващите дни вероятно ще взимате лесно решения и те ще бъдат правилните. Интуицията ви ще бъде силна и ще може да се доверявате повече на усещанията си.

Рак
Семейните и обвързаните представители на знака ще трябва да бъдат внимателни – има вероятност човекът до вас да ви ядоса и вие да отвърнете на удара с някоя по-груба дума или обвинение. За да не се стига до сериозни конфликти, опитвайте се да не реагирате първосигнално. При необвързаните периодът ще премине по леко, но също са възможни дрязги с околните.

Лъв
Идните дни са много подходящи за делови преговори, за установяване на нови контакти и за сключване на договори. Ако се появи някакъв проблем, той може да е породен от нежеланието ви да си сътрудничите с околните. Ще бъде във ваша полза да потърсите общ език с хората около вас. От сряда нататък подхождайте по-внимателно към финансите си, има риск някой да ви измами.

Дева
При вас на дневен ред ще излезе темата за финансите. Добрата новина е, че може да очаквате положително развитие, тъй като ще премисляте добре нещата и ще взимате правилни решения. Периодът е благоприятен за сключване на договори. Ще се възползвате от благоприятните звездни влияния. Колкото по-оригинални сте в това, което правите, толкова по-добре.

horoskop-23Везни
Ще имате приятни изживявания в личен план, а в работата всичко ще върви нормално. Общуването с хората около вас ще бъде особено ефективно, така че колкото повече срещи и разговори провеждате, толкова по-добре. Някои от вас може да научат и добри новини, свързани с интересна възможност за разширяване на кръгозора.

Скорпион
Ще бъдете в синхрон със звездните влияния, ако най-общо казано, обичате себе си и удовлетворявате своите лични нужди и желания. Потребността ви да срещате любов и внимание ще бъде силна и много от вас ще ги получат. Дори да нямате човек до себе си обаче, не се поддавайте на самосъжаление. Потърсете начини да създадете радост на душата си.

Стрелец
През тази седмица ще вземете решение, свързано с финансите ви или с материалното ви положение. Най-добрата реализация ще постигнат тези от вас, които се занимават с интелектуален труд. Контактите ви – лични и делови, също ще работят във ваша полза. Като цяло ползотворен период.

Козирог
Звездите ви дават чудесния шанс да постигнете това, което искате. Но не бива да го правите чрез сила, а като действате по-меко и дипломатично. Общувайте и проявявайте разбиране. Имайте предвид, че няма да ви е лесно, тъй като се очертават напрегнати ситуации. Бъдете по-сдържани и не се поддавайте на провокации.

Водолей
Идните дни ще бъдат доста приятни и успешни за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно. Дори да се наложи да направите промяна или да проведете труден разговор, точно сега бихте могли да го сторите. Хубаво е, че погледът ви ще бъде отправен към бъдещето и нагласата ви ще бъде позитивна.

Риби
Вниманието ви ще бъде заето с практични въпроси, на които искате или не – ще трябва да обърнете внимание. Какъвто и проблем да стои на дневен ред, вероятно ще изпитвате известно безпокойство. Опитайте се да мислите практично. Ако трябва да вземате някакви по-важни решения, направете го до сряда. Интуицията ви ще бъде силна и ще ви води в правилната посока.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар