Анджелина Джоли бясна: ФБР разпитват децата за скандала с Брад!

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит и баща си!
0
Оценете този post

Анджелина Джоли побесня, ФБР разпитват децата й

Скандалът между Анджелина Джоли и Брад Пит продължава. И добива космически размери. Актьорът вече обяви, че не е посягал на децата си, а следствието в тази насока удари на камък. От друга страна ФБР започна да провежда разпити на децата й, за да установи, дали актрисата случайно не е подвела властите с обвиненията към съпруга си.

След като Брад получи право да се види с децата и обвиненията срещу него са на път да бъдат снети, Анджи не може да си намери място. Нещо повече — актьорът се е срещнал със сина си Мадокс, за който се твърди, че е бил жертва на набезите на звездата.

Срещата между баща и син е била изключително емоционална и нищо не подсказвало, че актьорът има проблеми с гнева. Освен това, Брад се държал изключително покровителствено сина си и през цялото време бил изключително мил с него.

Таблоидите в САЩ коментират, че никой не би искал в момента да е на мястото на Анджелина Джоли. Освен, че федералните агенти разпитват децата за инцидента, който се случи в частния й самолет, а баща й Джон Войт, не улеснява нещата с това, че вместо да застане на нейна страна, се обединява с Брад Пит.

Както съобщава портала TMZ, ФБР агенти са прекарали 3 часа заедно с децата, за да изяснят фактите около предполагаемото нападение, което Брад упражнил върху сина си Мадокс. Те искат да се запознаят с всеки детайл от историята, както и къде точно във въздушното пространство се е намирал самолета, когато се е случил инцидента.

От друга страна, Анджелина се чувства притисната и от баща си, който според US Weekly списание, в момента е главен съветник на Брад. Войт е запознат със слабостите на дъщеря си и не се свени да ги използва на страната на зет си, за да му осигури попечителство над децата.

„Тя е бясна на баща си. Много е ядосана, че той говори с Брад“, разкрива вътрешен източник и добавя, че Анджелина все пак си говори с Войт, но не разкрива твърде много подробности за себе си, защото просто не му вярва.

Анджелина Джоли бясна на Брад Пит и баща си!
Анджелина Джоли бясна на Брад Пит и баща си!

Актрисата дълго време изобщо не разговаряше с баща си, така че сега сближаването на Брад с Джон, тълкува като своеобразно предателство.

angleina1

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.