Брендо се изнася в Нова Зеландия заради страха си от Трета световна война

Брендо се изнася в Нова Зеландия заради страха си от Трета световна война
5 (100%) 1 vote
Наркобосът Евелин Банев-Брендо плаща 300 хил. евро за огромен палат, изнася и семейството си

Кралят на кокаина Брендо е бил в напреднала фаза на преговори за закупи имот в намиращата се на 20 000 км от България островна държава в Тихия океан Нова Зеландия – пише „Уикенд“. Причината босът да иска да засели себе си и семейството си на другия край на света не била заради любов към природната екзотика, а от мерки за сигурност. Но не и заради очакван атентат срещу особата си – отбелязва изданието.

Брендо бил сериозно наплашен, че предстои Трета световна война, в която челно и с ядрени ракети ще се сблъскат САЩ и Русия и това щяло да унищожи по-голямата част от човечеството. Този сценарий се описвал съвсем сериозно и от руски бизнес партньори на Банев. Руснаците разказвали, че в Москва в момента ударно се подготвят и запасяват с провизии бункери, а голяма част от руския елит спешно се изнасял за страни възможно най-далеч от бъдещите зони на военен конфликт.

„Шефът е напълно изперкал. Убеден е, че ще има Трета световна война и искал да се спаси“ – коментират негови служители.

Брендо се изнася далече от конфликтните точки на света

Брендо се изнася далече от конфликтните точки на света

За новозеландския си имот Брендо щял да плати 300 хиляди евро. Там ще бъде транспортирано цялото му семейство, както и най-близкият му приятелски кръг. Не е ясно все още кога точно кокаиновият бос ще пътува за островната държава.
Това няма да е първата му задгранична покупка на имот. Публична тайна е, че Банев има два апартамента в Лондон и един в Париж – припомня изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар