Развод по руски: Милионерска двойка втрещи с раздялата си

Гласувайте за статията

Развод по руски: Съпрузи вдигнаха стена в дома си заради развода

На това му се казва развод по руски. Милионерска двойка втрещи цяла Англия, с решението си да вдигне стена през средата на къщата си. Имотът е на стойност няколко милиона лири, но тъй като никой от двамата не иска да го продава, нито пък да живее заедно с другия, решили да си го поделят…

Като вдигнат тухлена стена през цялата къща.

Маргарита Цвитненко на 45 години и съпругът й Сергей се развели по изключително бурен начин. И тъй като не могли да се споразумеят за дома си, съдът разпоредил да се вдигне тухлена стена по средата.
Куриозното е, че в резултат на това Маргарина не може да стигне до спалнята си на втория етаж, защото стълбището е от страната на съпруга й Сергей.

„Един ден съпругът ми Сергей се появи и ми заяви, че иска развод. До този момент се бях примирявала с извънбрачните му афери заради децата, но той настоя да се разделим. Съдът постанови да се подели наполовина собствеността ни, а съпругът ми реши да вдигне стена по средата на къщата ни“, споделя неволите си тя.

никой от двамата не искал да се отказва от имота и в името на децата решили да го поделят. Проблемът настъпил, когато съдията постановил Маргарита да изгради собствено стълбище за втория етаж. „Помолих изпълнението на решението да бъде отложено с една година, тъй като в момента не разполагам с парите. Съдът се съгласи, но съпругът ми отказа да уважи решението му и ден по-късно дойдоха майстори и започнаха да строят“, споделя още тя.

Маргарита обаче се оказала в невероятната ситуация на развод по руски, тъй като служителите отказали да ги послушат и да осигурят достъп до стаите на нея и на децата й.

„Най-ужасното беше, че на горния етаж спеше приятелката ми, а той отказа да я пусне да мине през неговата страна. Служителят от съда вдигна ръце и заяви, че нищо не може да каже на съпруга ми, тъй като той строи от своята страна.

Развод по руски: Когато не можеш да разделиш нещо - зазидай го!

Развод по руски: Когато не можеш да разделиш нещо – зазидай го!

Наложи се да викам полиция и с аварийна стълба свалиха приятелката ми“, споделя още втрещената Маргарита. Куриозният случай продължава да остава неизяснен за всички.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар