Надежда Нейнски с таен аборт от Иван Костов? (Повече за скандала)

Надежда Нейнски с таен аборт от Иван Костов? (Повече за скандала)
3 (60%) 3 votes

Надежда Нейнски била бременна от Командира, според слуховете махнала детето

Иван Костов и Надежда Нейнски (Михайлова по онова време) крият тайна любовна афера. Според мълвата от преди години когато Иван Костов бе 40 годишен двамата изживели страстна интимна връзка.

За никого не е тайна, че смуглия едър политик бил хвърлил око на Хубавото Наде. Дори послушната му съпруга Елена се досещала за мераците му. Още се носят слухове как тогавашния министър на МВР Богомил Бонев завел красивата съпартийка на Костов при него в Евксиноград. И то като я возил на яхта. На която хубавицата била само по бански, разкрил бившия министър.Надежда Нейнски и Иван Костов 1

По предпазливите езици твърдяха, че Иван Костов бил влюбен до уши в красивата Надежда. И развиват тезата, че любовта им била само платонична. Но по-смелите клюкари споделят на уше, че през 1997 година Надето забременяла от Костов. И спешно се наложило да се раздели с плода на скандалната си връзка като направила аборт. Дори писателят Александър Томов бе сред тези, които обнародваха прясната клюка, предават от  hotarena.net.

Въпреки страстното им изживяване синята лидерка и Командира се скараха по партийни причини. Разривът доведе до напускането на Иван Костов на СДС. За да си основе лидерската партия ДСБ.

Надежда Михайлова не е единствената дама, за която се говори, че е споделяла леглото на ексминистър председателя. За негова забежка се спряга и Стояна Георгиева. Която бе шефка на министерския пресцентър. А сега синеоката журналистка ръководи сайта „Медиапул”. За нея се разправя, че винаги е била слабост на Иван Костов.

Днес политикът се е отдал единствено на семейството си. Забрави за нежните си тръпки. Радва се на жена си Елена и на внуци. Единственото удоволствие , което си позволява била чаша червено вино.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар