Нова драма в живота на Глория

0

Глория извърши най-големия грях за една жена

Глория направи непростимото. Примата на попфолка преживя поредната драма. Само преди два месеца изпълнителката взела съдбовно решение.

Въпреки, че изглежда перфектно и годините не й личат, пайнерката е категорична, че няма да стане майка за втори път.

Само преди два месеца тя получила неочакван подарък от съдбата. Глория научила, че е бременна. Но вместо да се зарадва, примата побързала да се отърве от нежеланото дете. Тя направила аборт в известна столична клиника, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Чалга дивата дори за миг не се замислила дали  да задържи детето. Тя била категорична, че не желае да гледа малки деца.

Но най-шокиращото в случая е, че Глория била придружена от щерка си Симона до столичната клиника, в която е била извършена манипулацията.

Процедурата е била извършена в пълна дискретност. Но въпреки това случилото се не остана за дълго в тайна.

Баща на детето по всяка вероятност е новият любим на Глория. Само преди няколко дни в предаването на Николета Лозанова бяха излъчени папарашки кадри със звездата. От тях стана ясно, че примата се е сдобила с нов автомобил.

Папараците на Николета Лозанова заснеха Гло да слиза от лъскаво Ауди. Цената му със сигурност надхвърля 100 000 лв. Изненадващо за всички е, че пайнерката е изневерила на любимата си марка и вече се вози в Ауди. На кадрите се вижда, че тя паркира возилото си в центъра на столицата пред клона на известна банка.

Глория
Глория направила аборт преди два месеца

Гло прекара няколко минути там, след което излезе с лист в ръка и видимо приповдигнато настроение.

Веднага след това се появиха слухове, че лъскавото возило й е подарък от мистериозния господин, с когото има връзка пайнерката. Все още не е ясно дали той е научил за бременността на Гло и е какво е било неговото мнение по въпроса, пише Хот арена, позовавайки се на „Уикенд“.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.