Нещо страшно се случва с Жана Бергендорф в Къщата: Съквартирантите в шок! (още подробности)

Нещо страшно се случва с Жана Бергендорф в Къщата: Съквартирантите в шок! (още подробности)
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф не е това, което беше на влизане в шоуто!

Съквартирантите в Къщата на Вип Брадър са потресени и вече не могат да крият шока си от състоянието на Жана Бергендорф. Певицата, която призна зависимостта си към дрогата, се променя пред очите им с всеки изминал ден. За жалост обаче, не към добро.

Снощи видяхме как всички, в това число и самият Биг Брадър, заявиха в очите на Жана Бергендорф, че се е занемарила тотално – нещо абсолютно недопустимо за жена на нейната възраст, още повече тийнидол.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф не прилича на себе си – дебела, мръсна и разпусната. Тя е истински шок за всички в Къщата

„Жана, станала си тройна. Дебела си, Жана и от днес минаваш на диета. Лично ще ти се осигурява храната, която да ядеш, за да може да се вземеш в ръце и да излезеш оттук същата красива и енергична Жана, която влезе в шоуто“, каза й Биг Брадър в изповедалнята.

Дори самият Ути Бъчваров, който е най-едрогабаритният в Къщата, се притесни за вида на певицата, която не спира да се тъпче по цели дни и нощи. Оказа се, че от месец насам, Жана Бергендорф яде по около 5-6 пъти на ден, като количествата храна на всеки прием са огромни и бъкани с най-много калории.

Според Жана, това може да е състояние на организма й, който търси храна, вместо дрога. Но и тъпченето също не е решение, тъй като тя е надебеляла с над 10 килограма само за няколко седмици.

Емануела пък довърши певицата като пред всички на няколко пъти й повтори да се изкъпе, защото не го е правила отдавна и леко намирисва. Думите й втрещиха зрителите и донесоха нов психически срив на Бергендорф. Която обаче наистина с дни не беше влизала в банята.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар