Екипът на Вип Брадър в ступор: Отнасят здрава глоба заради Жана Бергендорф! Преглеждания: 13349

Жана Бергендорф донесе доста главоболия на продуцентите на шоуто
0
5/5 - (1 vote)

Жана Бергендорф ще бъде санкционирана от СЕМ!

Жана Бергендорф е на път да докара солидна глоба на ВИП Брадър. Защото зрителите на рейтинговото предаване вече няколко пъти са алармирали СЕМ.

Причината са нецензурните приказки и неморалното поведение на певицата. Пиянските изцепки на победителката на Х фактор и на останалите поклонници на чашката предизвикаха гнева не само на зрителите на шоуто, но и на останалите съквартиранти.

Жана Бергендорф
Жана Бергендорф донесе доста главоболия на продуцентите на шоуто

Голяма част от зрителите на култовото шоу са сигнализирали медийния регулатор заради вулгарните приказки в ефир по най-гледаното време на ефира.

Освен това те са възмутени от скандалните сцени в леглото между Жана Бергендорф и актьора Явор Бахаров. Зрителите са възмутени, че скандалните кадри са излъчвани отново по най-гледаното време, когато телевизия гледат деца.

Освен това продуцентите на шоуто не са предупредили аз излъчването на скандалните моменти от горещите задявки на актьора и певицата под юргана.

Публиката е алармирала и СЕМ и заради „Фермата”. Само за първите четиринадесет дни от този месец те са пуснали седем жалби в СЕМ. Пет от тях са заради ВИП Брадър, а две са против Фермата. Зрителите се оплакват от откровено жестоките сцени в селскостопанския формат по Би Ти Ви.

От СЕМ са обещали обстойно и внимателно да разгледат подадените жалби. Медийният регулатор е заявил, че ако съществуват нарушения в предаванията във връзка със Закона за радио и телевизия, тогава виновните ще получат супер солени глоби.

Освен това оттам са обещали да публикуват всяка седмица жалбите, които са постъпили в СЕМ от недоволните граждани.

Но са категорични, че подадените сигнали не значи автоматично да бъдат наказани тези, срещу които има подадена жалба. Нещата трябва да се анализират и преразгледат, и ако наистина съществуват нарушения, тогава да бъдат санкционирани.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.