Лара Златарева съсипа Ирина Тенчева

Това разкритие може да сложи край на топлото им приятелство
0

Това разкритие може да сложи край на топлото им приятелство

Ирина Тенчева е съсипана от изцепката на Лара Златарева.

Припомняме, че Ирина Тенчева и бившата съпруга на Владо Береану са неразделни от старта на шоуто.
Огромното разочарование за съпругата на Иван Христов обаче дойде, когато тя проумя истината за най-близката си приятелка във „ВИП Брадър”.

При все, че кака Лара не спира да ходи по петите на Ирина Тенчева, следвайки я като кученце, тя й нанесе огромно разочарование и предизвика огромния й гняв.
Всичко бе породено от факта, че Ирина Тенчева в крайна сметка успя да надуши играта, която Лара играе.

Ирина Тенчева
Това разкритие може да сложи край на топлото им приятелство

Оказва се, че Златарева застава винаги на нейна страна и е в готовност дори да й оправи леглото, ако трябва. Всичко това обаче не е заради прекомерната обич на Лара към Ирина Тенчева, а заради съпруга й – Иван Христов.

За никого не е тайна, че след закриването на ТВ7, Лара Златарева и много нейни колеги останаха без работа. Оттогава тя се опитва всячески да си намери работа, но все удря на камък.
На всичкото отгоре Лара има претенции да започне работа в рейтингова медия, а не в която и да е.
Тъй като половинката на Ирина Тенчева – Иван Христов е един от най-успешните продуценти в страната, Лара е съзряла прекрасна възможност да си намери най-после работа чрез тази топла връзка.

Именно фактът, че Лара вижда Ирина Тенчева като манна небесна, я е накарал да се прилепи плътно към нея.
Близки до бившата съпруга на Владо Береану коментират, че е изключително умна и хитра. Според тях, тя много добре се ориентира на чия страна да застане, за да извлече най-доброто за себе си.

При все, че ако Ирина не беше съпруга на Иван Христов, Лара пак щеше да общува с нея, тъй като чалгаджийките й идват твърде прости, то в никакъв случай нямаше да влезе в ролята на подчинена, пише pik.bg.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.