Андрей Арнаудов втрещи с това разкритие за Ирина Тенчева!

Андрей Арнаудов втрещи с това разкритие за Ирина Тенчева!
5 (100%) 2 votes

Иван Христов беше разбит от Андрей Арнаудов с истината за Ирина Тенчева!

Иван Христов е мъж под чехъл за жена си Ирина Тенчева. Успешният продуцент потвърди това в ефир. Двамата с партньора си са продуценти на твърде успешния реалите формат „Фермата” по Би Ти Ви.

Но екранната му половинка го засече, че глава на семейството при Иван е неговата съпруга Ирина Тенчева. Самият Иван също потвърди казаното от колегата му Андрей Арнаудов. „Жена ми е глава на семейството”, призна Иван във формата.

Ирина Тенчева

Иван Христов се оказа мъж под чехъл, Ирина Тенчева диктува у тях

Причината за тази констатация на опосума е заради това, че Ирина не позволявала на мъжа си да има профил във Фейсбук.

Тя го ревнувала и се притеснявала той да не флиртува със знойни красавици или златотърсачки по социалната мрежа и затова му забранила да си има лична страница във Фейсбук.

Въпреки че екс водещата имала такава и не се притеснявала да признае, че не иска съпруга й да има.

В момента Ирина Тенчева е част от съквартирантите в къщата на Големия брат. Вътре тя се изживява като майка на всички, като се опитва да утеши някои, а други самоотвержено да закриля.

Най-голямата й приятелка вътре се оказа друга популярна, но в миналото водеща, Кака Лара. Повечето от зрителите обаче я подозират, че тя се сближи с властната Ирина заради интерес.

Кака Лара или Лазара Златарева, както е истинското име на телевизионерката, остана без работа след сътресенията в телевизия ТВ7 и затова като послушно кученце изпълнява заповедите и върви по настроенията на съпругата на успешния продуцент.

С единствената цел, след формата, Ирина и Иван да й помогнат да си намери работа в някоя медия, заподозряха зрителите.

Но Ирина Тенчева сериозно се притеснява мъжа й Иван да не залитне по някоя нова любов, която да му отвее е главата и да я изостави с толкова деца сама, на произвола на съдбата.

Затова тя му забранила, със страх той да не флиртува с други жени в социалната мрежа, което може да ги доведе до раздяла.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар