Тома Белев с нов провал! Не успя да прокара идеите на Сорос в България (Подробности)

Тома Белев с нов провал! Не успя да прокара идеите на Сорос в България (Подробности)
3 (60%) 2 votes

Тома Белев се провали в изпълнението на задачата, наложена му от проислямистки НПО-та, свързани с Джордж Сорос и неговия международен фонд.

Преди няколко месеца стана ясно, че новата цел на псевдоеколога е да спре строежа на ограда по границата с Турция, като по този начин да осигури безпроблемното преминаване на хиляди бежанци и имигранти. А именно това е основната цел на милиардера Сорос – да наводни цяла Европа с ислямисти. Подкрепяйки тази идея, Тома Белев се изправи срещу националните интереси и сигурност, за което, ако бяхме в друга държава, вероятно щеше да отговаря пред съда за държавна измяна.

Председателят на коалицията от НПО-та „За да остане природа в България“ все пак призна своя провал. Преди два месеца той епосъветвал“ областният управител на Бургас да спре изграждането на съоръженията, тъй като иначе щял да прибегне до любимия си подход за сплашване – жалби до Европа и стартиране на наказателна процедура. Съшитият с бели конци довод на лесовъдът е повече от абсурден –  оградата щяла да премине през резервата Узунбуджак, където ужким нищо не трябвало да се пипа.

Както „Труд“ разкри преди време, целта на исканията на Тома Белев е съвсем различна и няма нищо общо с любовта към природата. Управляваната от него НПО „Зелени Балкани“ е един от първите бенефициенти с грант от 150 хил. долара след навлизането на международния фонд на Джордж Сорос CEE Trust в България през 2004 г.

Американския милионер успя да изгради мрежа от неправителствени организации, чиято основна и единствена цел е лобира открито за повече права на малцинствата, имигрантите и бежанците в Европа. След изток на информация от щаба на американската Демократическа партия стана ясно, че тези НПО-та са в тясно сътрудничество дори с най-радикалните ислямистки партии, на които лобират с цел да стопират желанието на много правителства да спрат ислямизацията.

От години присъствието на контролирани от Сорос неправителствени проекти и парите по тях се вливат в екологичните сдружения у нас, както и в прогресивнолиберални медии. Досега, за 10 години са налети над 1 млн. лева, а целта е все една и съща –  натиск върху българската държава в посока отваряне на границите и приемане на максимално много бежанци от Близкия изток.

Подобна ситуация има не само в България. Соросоидите са пуснали пипалата си и сред повечето европейски зелени партии и са ги превърнали в тяхно оръжие за ислямизиране на целия континент.

Достига се и до доста крайни случаи, пред които Тома Белев си е цвете за мирисане. Наскоро един от най-видните депутати на германската Зелена партия заяви, че германците трябва да започнат да учат арабски, за да се разбират с бежанците. В Швеция депутат мюсюлманин от Зелената партия беше случайно заснет извън ефир да отправя поздрав, характерен за египетските „Мюсюлмански братя“, друг сравни Израел с нацистка Германия, а трети открито отказва да се ръкува с жени.

Френските зелени са доста напред с материала и отдавна работят за осигуряването на повече права на мюсюлманите и арабите във Франция, като исканията им стигат до осигуряване на правото на нелегалните имигранти да гласуват на избори. Абсурдно, нали?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

6 коментара to “Тома Белев с нов провал! Не успя да прокара идеите на Сорос в България (Подробности)”

 1. Галя

  окт. 21. 2016

  Не е луд този, който яде баницата, а този който му я дава. Не знам с какъв акъл някой се е навил да даде пари на Белев, за да му прокарва интересите. Този човек от години е познат на обществото и закона, с опитите си да изнудва ту държавата, ту бизнеса като използва българската природа за това. Я да ми каже някой, от както Белев вилнее и се разпорежда с природата ни, нейното унищожение намаляло ли е или се е увеличило. Е, мисля, че всички знаете отговора.

 2. Нино

  окт. 21. 2016

  този тома белев отдавна се говори че работи по поръчка и прокарва тук чужди интереси. никакъв еколог не е, просто си изкарва парите с протести

 3. Янко

  окт. 21. 2016

  Томата е много хитър тип, под претекст, че спасява природата всъщност може да изнудва и проваля проекти по поръчка, да точи еврофондове, защото е много трудно установим резултатът при такива напр. преброяване на птици и др. Нагли хора, които работят против сънародниците си.

 4. Перелик

  окт. 21. 2016

  Белев трябва незабавно да бъде изгонен от държавата. В България няма място за хора, които защитават проислямистките интереси! Предпазната ограда с Турция трябва да бъде изфрадена до край, а смешните доводи на Тома Белев издишат от всякъде!

 5. Валя

  окт. 21. 2016

  Белев си е класически платен предател.

 6. Миньо Цуеков

  окт. 22. 2016

  Сега и разкрития да кажат каква връзка имат с ПИБ?

Добавете коментар