Агенти на ФБР дишат във врата на Брад Пит (Защо Мадокс го отсвири)

0
Оценете този post

Агенти на ФБР ровят около Брад Пит заради скандала с Мадокс, часове наред са събирали свидетелски показания в дома на Анджелина Джоли

Напечено става положението на Брад Пит след развода с Анджелина Джоли. Агенти на ФБР са посетили дом на актрисата в Малибу. Повече от три часа са ровили и са събирали показания от нея и децата й относно скандала с Мадокс в самолета през септември.

Брад Пит и Мадокс
Брад Пит и Мадокс

Въпреки, че ФБР излезе с изявление, че Брад Пит не е наранил сина си двама агенти са се интересували какво по-точно е станало в самолета. Като за инцидента са разбрали от екипажа, който по задължение разкрил скандала на полицията в Лос Анджелис, предават от електронното издание blitz.bg.

Според показанията на стюардесите Мадокс издразнил баща си с някакво изказване. Разгневеният родител нападнал сина си  и го ударил. Само намесата на Джоли спасила детето от по-тежки последствия.

Представители на Отдела за защита на децата направили преглед на момчето. Те установили, че по тялото му няма видими следи от ударите.

Само, че Мадокс изобщо не желае да вижда баща си. През изминалата събота за първи път се състоя среща на Брад Пит с наследниците му. Направи впечатлени, че 15 – годишното момче не присъства на свиждането. След навършването на тази възраст той им право да избира при кого иска да живее след развода. И както става ясно вече е избрал.

Временното попечителство над децата съдът присъди на майка им холивудската звезда Анджелина Джоли. Но Брад Пит може сериозно да загази ако се докаже, че е упражнявал системен тормоз над  шестте си деца. Три от които са осиновени.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.