Жана Бергендорф взриви ефира: Разкритията й шокират!

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф проговори открито за наркотиците, призна си всичко!

Жана Бергендорф направи шокиращо признание в Къщата на ВИП Брадър.

Червенокосата изпълнителка, която е скандална и предизвиква различни настроения у останалите съквартиранти с поведението си, разкри душата си за наркотиците.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф призна истината, която толкова дълго криеше

Жана Бергендорф бе нарочена, че употребява упойващи вещества и пред детето си. Тя обаче категорично отрече това да е истина.

„Никога не съм взимала нищо пред сина си Леон. Не бих могла да му причиня подобно нещо”, зарече се изпълнителката. Тя разкри и защо е попаднала във ВИП Брадр.

Според думите й приела да влезе в шоуто, вместо в клиника за рехабилитация. Шампионката на Х фактор била убедена, че в къщата ще се повлия по-добре, отколкото в клиника за лечение на зависимости.

Изпълнителката на „Самурай” била сигурна, че тук ще се срещне с различни известни личности и в процес на играта ще се почувства значително по-добре, отколкото в болница.

„ Изборът ми бе правилен. Защото се чувствам значително по-добре в Къщата, вместо да вляза в клиника. Но наркотиците вече са затворена страница за мен. Аз никога не съм била зависима от белия прах или от тревата, а съм зависима само от любовта”, призна си Жана.

Поп дивата в прав текст заяви още, че била силно привлечена и влюбена в гаджето си Лео. И когато не се виждали, тя решила да заглуши пристъпите си на любов към него както приемала наркотици.

Но сега вече се е „излекувала” от тях и него и затова ще отвори нова страница в живота си.

Певицата открехна и страницата дали е била изоставено дете. Според думите й майка й наистина се е грижила за нея и сестра й. Но в къщата им имало насилие и затова тя предпочела да отиде в интернат, отколкото да си стои в дома.

„Все пак благодаря на майка си, че отгледа мен и моята сестра”, признателна е червенокосата фурия.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар