Жана Бергендорф смени дрогата с алкохол (Певицата не спира да пие)

Гласувайте за статията

Жана Бергендорф пие като казак по време на участията си извън ВИП Брадър

Жана Бергендорф е сменила дрогата с алкохол

Жана Бергендорф е сменила дрогата с алкохол. Певицата постоянно посяга към чашката и това се вижда ясно по време на престоя й в Къщата на ВИП Брадър. Откъдето тя излиза само за участията си по клубовете.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф

И макар, че се движи с яка охрана при всяко излизане от Къщата на риалити формата, гардовете се грижат тя да не бъде снимана или разпитвана за участието си в шоуто и въобще не й броят чашките, научи Hotarena.net.

Меломани разкриват, че звездата се е появила в Петрич на участие с лъскав джип и бързо се шмугнала в гримьорната. Веднага била последвана от сервитьор с уиски, което рязко вдигнало настроението.

Развеселени от уискито, Жана и двете балерини си направили селфи за спомен.

Жана никога не е крила любовта си към чашката. Тя дори си позволява да кара автомобил под въздействието на алкохола, въпреки че тази година причини катастрофа на централна софийска улица. Бергендорф пийва яко и в Къщата, без да се съобразява, че алкохолът понякога е кът и така вбесява съквартирантите.

Още повече, че под въздействието на напитките, изпълнителката съвсем спира да контролира поведението си и агресията й към останалите става все по-явна.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар