Анджелина Джоли цъфти след раздялата с Брад Пит (Нови снимки)

Анджелина Джоли цъфти след развода
0

Анджелина Джоли направо цъфти след раздялата с Брад Пит, неузнаваема е

Анджелина Джоли цъфти след края на връзката си с Брад Пит. Актрисата наддава килограми и изглежда просто преобразена след раздялата с актьора. Както е известно, двойката е разделена от три седмици, а краят на брака се оказа спасителното въже на Джоли. Тя е наддала на килограми и направо сияе след края на връзката им.

Анджелина Джоли бе заснета от папараци в момент, когато разглежда новото семейно жилище, разположено на брега на Тихия океан, пише ET Online.

В жилището тя прекарала повече от два часа, отбелязва изданието. 41-годишната звезда е била придружена с всички свои деца, освен най-големия си син Мадокс.

Те бягали по плажа под защитата на гледачки и бодигардове, а цялата фамилия изглеждала щастлива без баща им Брад Пит.

Известно е, че бившите съпрузи са постигнали временно споразумение за обучение над децата, в срок до 20 октомври. Според документа, децата били предадени на майката.

Също така бившият им бодигард разказа пред медиите, че е бил почти като баща на малките, дори е научил някои от тях да плуват. Марк много добре е знаел как да общуват с тях, защото самият той е баща на шест деца. Именно поради това, той напуснал високоплатената работа, тъй като не е имал достатъчно време да се грижи за своите малчугани.

Както писахме преди няколко дни, 52-годишният Брад Пит се срещна с някои от децата си, но в присъствието на психотерапевт. Успоредно с това, ФБР продължава да разглежда фактите по обвинителния акт на звездата за физическо и емоционално насилие над деца.

По време на бракоразводния процес Брад Пит и Анджелина Джоли няма да се занимават с разделяне на собствеността, тъй като двойката е подписала и предбрачен договор, който ясно показва как ще се раздели имуществото им от около 400 милиона долара.

Анджелина Джоли цъфти след развода
Анджелина Джоли цъфти след развода

За това, че Джоли иска развод стана ясно на 20 септември. Според информация в медиите, актрисата е недоволна от това как съпругът й се е отнасял с наследниците им.

angi 5

Двамата са заедно от 2005 г., но се ожениха през август 2014 година. Те имат три биологични и три осиновени деца.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.