Шокиращи подробности за случващото се във ВИП Брадър

Шокиращи подробности за случващото се във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Звездите в къщата сякаш рухнаха изведнъж

Положението в къщата на ВИП Брадър не е никак розово.

Здравословното състояние на съквартирантите от ВИП Брадър е доста разклатено и това налага 24-часово дежурство на лекар в къщата.
Ако се съди по оплакванията на звездите в риалитито, то те едва ли не са пред умиране, шегуват се зрителите.

Повод за шегата на зрителите стана поредното оплакване на двама от съквартирантите под покрива на ВИП Брадър.
Припомняме, че по време на последните номинации в шоуто, певицата Жана Бергендорф изплака, че е преживяла сериозна бъбречна криза. Лекарите, извършили прегледа на съквартирантката обаче съвсем не са на това мнение. Според тях всичко е в рамките на нормалното и дори не се е наложило звездата да бъде хоспиализирана, а й е предписано само медикаментозно лечение.

ВИП Брадър

Звездите в къщата сякаш рухнаха изведнъж

Заради влошеното й здравословно състояние обаче, както вече стана ясно се наложи къщата на ВИП Брадър да бъде посетена от лекари. В крайна сметка стана, че кризата не е чак толкова страшна, колкото я изкарваше Жана Бергендорф.

Валентин Михов също не остана по-назад. Той също се оплака от сериозни болежки. По време на номинациите футболният бос се извини на зрителите и съквартирантите си, че постоянно носи слънчеви очила. Причината за това обаче не е гъзария, а защото има сериозни проблеми с очите. Заради осветяването в къщата болежките му се изострят допълнително.

Кака Лили (Лили Вучкова) е следващият съквартирант с постоянни оплаквания. Тя се жалва от всевъзможни болежки. Неведнъж е обяснявала пред останалите съквартиранти, че има сериозни проблеми с краката, очите, жлъчката и какво ли още не.

Ако ги слуша човек направо ще се учуди как още са живи или пък би ги определил като истинско чудо на медицината, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар