Явор Бахаров бил с Адриана Тюркмен заради парите й

Гласувайте за статията

Явор Бахаров се опитал да се възползва от щерката на Фатик

Явор Бахаров се оказа меркантилен и в любовта

Явор Бахаров бил с Адриана Тюркмен заради парите й. Оказа се, че къдрокосият актьор е меркантилен не само в професионалните, но и в личните си отношения. Именно финансовата изгода е причината преди около три години той да завърти главата на щерката на Фатик Адриана Тюркмен.

Явор Бахаров с Адриана Тюркмен

Явор Бахаров с Адриана Тюркмен

Запознати издават, че още запознанството му с Тюркмен било дирижирано от самия него. Уж съвсем случайно двамата попаднали в една и съща компания на студенти от НАТФИЗ, където богатата госпожица по това време бе в първи курс в класа на проф. Стефан Данаилов. Бахаров бил привлечен не само от синьо-зелените очи и визия на фотомодел на Александра, но и легендите за милионите, останали на семейството след убийството на баща й Фатик.

Още не била минала и половин година от началото на връзката му с богатата наследница, и Явор Бахаров си „показал рогата“. Ламтящият за пари актьор подхвърлил на Тюркмен, че има идея за собствен бизнес, в който би могла с част от началния капитал да участва и самата тя. Проницателната майка на Александра – Адриана Тюркмен, моментално разгадала картите на младока. Още от самото начало тя не одобрявала Бахаров. Намирала го за твърде незрял и недостоен за дъщеря й, която заслужавала не нехранимайко като Явор, а мъж със солиден бизнес, сериозен и отговорен човек.

Скоро след разкритието на Адриана, че малкият Бахаров има користни намерения към дъщеря й, богаташката наследница спряла да се вижда с пресметливия актьор. Докато е кроял тънките си сметки, той явно не е знаел, че Александра все още няма достъп до парите на баща си, тъй като законната и незаконната жена на Фатик – Адриана и Невена, продължават лютата си битка за наследството на убития ъндърграунд бос. Според източници на ъндърграунда то е в размер на 1.4 млрд. лева от 1996 г., или тогавашни 100 милиона долара, предават от retro.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар