Елена Йончева се фука с ново, тузарско возило (Вижте придобивката й)

Елена Йончева се фука с ново, тузарско возило (Вижте придобивката й)
5 (100%) 1 vote

Елена Йончева се похвали с ново, свръхлуксозно возило

Елена Йончева подкара джип за 100 бона

Елена Йончева се фука с ново, мега луксозно возило. Журналистката беше изловена от бдителни папараци да кара новата си кула из столицата, а придобивката й прави впечатление с размерите си.

Елена се вози на „Вранглер Сахара”, във военно зелено, а колата приляга повече на полковник от Сирия, отколкото на крехката на дама. Въпреки това блондинката не се притеснява от размерите на колата, още повече, че предвид разбитите пътища, с този модел се чувства наистина защитена.

Елена Йончева се фука с нова кола

Елена Йончева се фука с нова кола

Джипът на Елена е повече от луксозен, като разполага със 7 слота решетка, експозирани ковани алуминиеви ключалки, подвижни врати, сгъваемо предно стъкло, фарове за мъгла, огромни джанти, отопляеми седалки и бордови компютър.

Но вместо да обикаля с него руините на Алепо в търсене на хора, които да интервюира за конфликта, Елена Йончева предпочита да ходи на шопинг с новата си кола.

И то за детска стая, пише Hotarena.net. Въпреки че мъжът на Елена е архитект, двойката предпочита готови решения. Тя дори отскочи до един от най-луксозните столични магазини за обзавеждане, където цените започват от 4 — 5 бона.

С новия си мъж Елена е щастлива, чувства се обичана и обгрижвана. Това разкри и брат й Иван Йончев, който издаде подробности за връзката й с архитекта Пламен Тодоров.

След раждането Елена Йончева се върна много бързо към предишните си килограми и както твърди, благодарение на факта, че приемала чай с канела и джинджифил по веднъж на ден.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар