Повикаха по спешност доктор във ВИП Брадър

Повикаха по спешност доктор във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Един от съквартирантите получи бъбречна криза

Наложи се да извикат лекар по спешност за един от съквартирантите във ВИП Брадър.

Оказва се, че съквартирантът от къщата на ВИП Брадър край Нови хан, който е имал нужда от спешна намеса на медик, е не кой да е друг, а скандалната певица Жана Бергендорф.

Причина за спешната лекарска намеса във ВИП Брадър е фактът, че Жана Бергендорф е получила болка в бъбреците.
Тя самата е поискала да й бъде оказана незабавна лекарска помощ.

По време на извършения преглед било установено, че певицата е с бъбречна криза. Лекарите обаче били категорични, че състоянието й не е толкова тежко, че да налага да бъде хоспитализирана.
Специалистите са й назначили медикаментозно лечение.

ВИП Брадър

Един от съквартирантите получи бъбречна криза

След като Жана Бергендорф се превърна в един от номинираните за изгонване съквартиранти, тя се опита да се оправдае с бъбречната криза. Голяма част от съквартирантите във ВИП Брадър я нападнаха, че е доста избухлива, неприлична и често променяща настроенията.
В допълнение те подчертаха, че единственото, което прави е да спи.

След като и Роро я номинира, Жана Бергендорф не издържа и стана да се защити. Тя посочи, че има бъбречна криза и поради тази причина е изкарала последните два дни в леглото. Тя обеща лично да изчисти къщата до блясък в понеделник и допълни, че при предишното чистене лично Деси Цонева й е казала да си почива и да не се натоварва с тази дейност.

Припомняме, че един от мотивите на Роро за изгонването на Жана Бергендорф от къщата бе, че тя не се включва в почистването.
Очевидно напрежението в къщата вече се усеща във въздуха и вероятно съвсем скоро дори ще може да бъде разрязано с нож.

Миглена Ангелова се оказа един от най-ненавижданите съквартиранти в къщата на ВИП Брадър. Дори футболният бос Валентин Михов изрази недоволството си от нея и я посочи за номиниране, пише pik.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар