Наталия Гуркова разкри тайната си за перфектна фигура

0

Очарователната Наталия Гуркова разкри тайната си за перфектна фигура

Ослепителната красавица Наталия Гуркова разкри тайната си за перфектен външен вид. Бившата миска изглежда перфектно и това е факт, който никой не може да отрече. От 20 години тя не яде месо. Причината за това не е строга диета или здравословен проблем.

Красавицата споделя, че внезапно вкусовите й възприятия се променили и тя се отказала от консумацията на месо. Но все пак не е изключила напълно месните блюда от менюто си. Наталия Гуркова споделя, че не е пълен вегетарианец. За нищо на света не би се отказала от рибата и от любимите си морски дарове. Те присъстват ежедневно на трапезата й.

От години красавицата не закусва. Сутрин приема единствено чаша кафе за тонус. Обядът й се състои от овесени ядки, салата и задължително суши. Вечер консумира риба, приготвена по здравословен начин, морски дарове и задължително зеленчукова салата.

Наталия Гуркова не крие, че обожава зеленчуците. Именно заради любовта си към тях тя отглежда български домати в градината на дома си в ЮАР. Миската така и не успяла да свикне с вкуса на местните домати и затова си взела семе от България. Въпреки, че доматите от градината й не са с размерите на тези, които се отглеждат у нас, вкусът им много напомня на техния, хвали се миската.

Наталия Гуркова
Наталия Гуркова не яде месо от 20 години

Красавицата споделя, че откакто е станала майка, прекарва повече време в кухнята. Иска децата й да се хранят здравословно и затова тя приготвя храната им.

Въпреки, че от своето меню отдавна е изключила месото, то е неизменна част от менюто на децата й. Миската е категорична, че детският организъм има нужда от месо. За децата й са забранени храни като чипс, вафли, безалкохолни и други, които самата тя отдавна е изключила от менюто си, пише Хот арена, позовавайки се на „24 часа“.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.