Николай Бареков проговори за личния си живот

Николай Бареков проговори за личния си живот
5 (100%) 1 vote

Николай Бареков е категоричен, че е пренаредил приоритетите в личния си живот

Николай Бареков проговори за личния си живот. Евродепутатът заяви, че откакто в живота му се е появил малкият Александър, той е пренаредил приоритетите си. За него семейството е на първо място. Бившият телевизионер заяви, че е влюбен в децата си и се старае да им посвети всяка свободна минута, която има.

Той сподели в интервю за „Ретро“, че се старае да бъде добър баща. Постоянно общува с децата си. Иска да ги възпита по начина, по който той е бил възпитан. С по-големия си син Николай, който е плод от любовта с първата му съпруга, Николай Бареков разговаря на теми за страната и случващото се в нея.

Той се опитва да убеди сина си, че България е добро място за живеене. Тя не е страна на мутри и престъпници и един ден ще стане това което, трябва да бъде. С малкия си син Александър, който вече е на две годинки, Николай Бареков говори за коли и футбол.

Евродепутатът, който вчера навърши 44 години, сподели че най-големият подарък за рождения му ден би била оставката на Бойко Борисов. Той заяви, че е имал силното желание да направи нещо добро за страната ни, но правителството му е попречило. Въпреки това е категоричен, че ще продължи да помага на сънародниците си чрез работата си в европейския парламент.

Бареков к

За Николай Бареков семейството е на първо място

Николай Бареков сподели, че тази седмица ще сбъдне една от мечтите на големия си син – ще го заведе на мача на любимия му тим „Арсенал“. Бившият телевизионер допълни, че отборът е любим на цялото му семейство. Десетгодишният Николай е отличник в престижно американско училище у нас и говори перфектно английски език, пише Ретро.бг.

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар