Жана Бергендорф не спира да тъпче: Дебелее бясно, съквартирантите в шок!

Жана Бергендорф не спира да тъпче: Дебелее бясно, съквартирантите в шок!
5 (100%) 1 vote

Жана Бергендорф застрашително дебелее, вече мина 70 килограма!

Жана Бергендорф се тъпче непрекъснато в Къщата на Големия брат. Стройната доскоро изпълнителка вече е стигнала седемдесет килограма и няма никакво намерение да спре да троши кантара.

Стройната някога изпълнителката вече е на път да се превърне в малък тюлен. Когато не вдига скандали в къщата или не се заяжда с никого, от нямане какво да върши тя непрекъснато си навила главата в хладилника.

Жана Бергендорф

Жана Бергендорф надебеля значително

Червенокосата фурия при едно сядане си хапва по няколко филии с хляб, които гарнира с каквото й падне. Въпреки забележките на съквартирантите си, тя не спира да се тъпче и да дебелее ударно.

За последният месец шампионката на Х факторе качила най-малко пет килограма, а преди старта на шоуто е сложила още десетина отгоре.

В къщата на ВИП Брадър не се знае още колко е качила, но килограмите й никак не са малкото. Само преди месец Жана Бергендорф се беше стопила до драстичните под 50 килограма и бе на път да се превърне в анорексичка.

Сега певицата няма и помен от онова стройно същество, когато беше преди. При първият й скандал в гаджето й Лео, задържането в районното управление и дрогата, която хванаха в дома й Жана се бе стопила и станала плашеща от слабост.

Мълви се, че от нерви спряла да се храни и затова се стопила, като дори се заговори, че може да страда от модерната болест. После обаче се успокоила и стигнала 55 килограма, които продуцентите на шоуто преценили като повече от идеални.

Следв това последва катастрофата тази пролет. Тогава ченгетата я хванаха, че е употребила кокаин и стана пълен обрат. Тя не спряла да се тъпче и резултатът скоро не закъснял.

Сега вече е ударила седемдесет килограма и не спира да се тъпче в къщата на Големия брат. Според клюката певицата е подменила изцяло гардероба си и е на път да се пръсне.

Дори се карала със съквартирантите си, които й правели забележка, че постоянно яде.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар