Вихра Петрова най-после е отмъстена: Кошмарът на Ирина Тенчева е нейното възмездие! (още подробности)

Ирина Тенчева се превърна в най-мразения участник в шоуто, а Вихра Петрова не крие, че е особено доволна от този обрат
1

Вихра Петрова най-после получи своето възмездие за болката, която преживя от Ирина Тенчева!

Бившата съпруга на Иван Христов – Вихра Петрова получи своето отмъщение. Тя успя да си върне на Ирина Тенчева, която разби семейството й, при това без дори да си мръдне пръста.

Близки до обкръжението на Вихра Петрова споделиха, че брюнетката с удоволствие следяла епизодите на Вип Брадър и дори не се опитвала да прикрие задоволството си от факта, че зрителите не могат да понасят съперницата й Ирина Тенчева.

Ирина Тенчева
Ирина Тенчева се превърна в най-мразения участник в шоуто, а Вихра Петрова не крие, че е особено доволна от този обрат

Припомняме, че още след старта на предаването, Ирина Тенчева незнайно защо се превърна в най-омразния съквартирант на зрителите, а коментарите и обидите към нея на страницата на шоуто в социалната мрежа, са повече от очакваното.

Ден след ден възмутени българи дават глас на неприязънта си към жената на продуцента Иван Христов и не спират да повтарят, че тя е тази, която трябва да си тръгне от Къщата в Нови хан.

Другата, която публиката недолюбва особено, е Кака Лара, но негативизмът срещу нея е в пъти по-малък от този към Ирина Тенчева. „Вихра получи това, което заслужаваше – а именно да види, че хората са на нейна страна в дългогодишната й сага с Иван и Ирина. И че тази, която се прави на много мила и разбрана, всъщност не може да заблуди обществото“, коментират запознати.

Самата Вихра Петрова обаче не бързала да пожелава на Ирина да си тръгне от шоуто, защото искала да се полюбува още доста време на писанията за нея в интернет.

Предстои да видим дали тази тенденция ще продължи, или ще има нов обрат по случая.

1 коментар
  1. Сте казва

    Божкеее…. също като в живота- виновният излиза от Съда невинен!

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.