Ким Кардашиян втрещи след грабежа (Къде е бляскавата риалити звезда?)

Гласувайте за статията

Ким Кардашиян втрещява след грабежа, появи се неглиже и запусната

Какво става с Ким Кардашиян? Риалити звездата се появи за първи път след грабежа и втрещи дори папараците с визията си. Няма и помен от бляскавата тв звезда, която събираше погледите на всички. Вместо това, Ким отчаяно се опитва да се скрие и да остане анонимна.

Ким Кардашиян се появи отново в обществото, след като бе вързана и ограбена в Париж на 3 октомври.

35-годишната риалити звезда изглежда направо трагично и мрачно, облечена в огромен черен анорак с качулка, докато бързаше да излезе от един италиански ресторант в Бевърли Хилс, а бодигарда вървеше плътно зад нея.

Последния път, тя беше видяна с мъжа си Кание Уест в Ню Йорк, само 4 дни след шокиращата атака, при която й бяха откраднати бижута на стойност 11 милиона долара.

От тогава Ким почти не се е появявала в обществото, или поне избягва да парадира с изявите си. Очевидно, най-известната брюнетка на планетата, още не може да преживее случилото се в хотела в Париж, по време на обира.

Ким обикновено излиза на вечеря, облечена в провокативни къси или прозрачни рокли, но този път тя е изцяло покрита, дори носи и качулка на главата.

Що се отнася до нейното психическо състояние, нейните приятели твърдят, че тя все още е твърде крехка и преживява изключително тежко случилото се.

След връщането си в Лос Анджелис, Ким Кардашиян прекара повече от седмица затворена в имението си, заобиколена от най-близките си. Съпругът й Кание Уест също не се отделяше от нея, освен, ако не е крайно наложително.

Ким Кардашиян се появи за първи път след обира в Париж

Ким Кардашиян се появи за първи път след обира в Париж

„Тя трябва да измине доста дълъг път, за да се възстанови. Ким  все още е много параноично настроена и изпада в пристъпи, когато е сама. Получава халюцинации за случилото се и не спи добре. Настоява, непрекъснато да има някой около нея“, разкрива неин близък приятел.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар