Скандал: Разпъват на кръст Глория Петкова във Вип Брадър! (виж какво ще се случи тази вечер) Преглеждания: 2954

Глория Петкова ще се превърне в подсъдима на импровизираното дело на Вип Брадър
0
5/5 - (1 vote)

Глория Петкова ще стане жертва на огромен скандал!

Тази вечер предстоят поредните номинации в Къщата на Вип Брадър, които обаче ще се проведат очи в очи. За първи път в този сезон на шоуто съквартирантите ще трябва да се изправят лице в лице с тези, които ще предложат за изгонване и да бъдат повече от директни и остри в доводите си.

Преди това обаче ще станем свидетели на жесток скандал и дори съдебно дело в Къщата, където изгонената вече Глория Петкова ще бъде изправена в ролята на подсъдимата. Като същински престъпник, младата девойка ще трябва да отговаря за деянието си – а именно защо е сипала разхлабително в мюслито на Миглена Ангелова.

Глория Петкова
Глория Петкова ще се превърне в подсъдима на импровизираното дело на Вип Брадър

Устатата водеща Миглена Ангелова ще настоява, че постъпката на Глория Петкова е посегателство към здравето й и ще настоява за най-строги наказания. Припомняме, че ако не беше Емануела, която съжали Миглена и й разкри идеята на Глория, то Ангелова нямаше да излезе от тоалетната поне два поредни дни.

Днес обаче повечето от съквартирантите ще застанат на страната на Миглена Ангелова и ще защитят Глория, тъй като журналистката си спечели много врагове в шоуто. С ината и надутото си его, Ангелова се превърна в най-мразеният съквартирант и скоро рискува да остане съвсем сама в къщата.

Интересно ще бъде да видим и реакциите на коментаторите в студиото на Ники Кънчев, сред които именно ще застане довечера и обвиняемата Глория Петкова.

На чия страна ще се наклонят везните на Темида и кой в крайна сметка ще излезе победител от поредния драматичен обрат в предаването, това предстои да видим след няколко часа, ако гледате епизода на Вип Брадър.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.