Иван Христов разкри защо Ирина е във ВИП Брадър

Иван Христов разкри защо Ирина е във ВИП Брадър
5 (100%) 1 vote

Тайните договорки излязоха наяве

Продуцентът Иван Христов разкри защо половинката му Ирина Тенчева участва в риалитито на конкурентна медия – ВИП Брадър.

Оказва се, че Иван Христов е в тайна договорка с продуцентите на Нова тв.
Ирина Тенчева разбуни духовете в обществото още с прекрачването й на прага на ВИП Брадър. Всички бяха в недоумение от това, че е сред участниците на риалити предаване от конкурентна медия.

Да не пропускаме факта, че докато Ирина Тенчева е един от съквартирантите на ВИП Брадър, съпругът й Иван Христов снима „Фермата”.
След като излезе наяве тайната договорка на Иван Христов с продуцентите на риалити формата от конкурентната медия, вече никой не си задава въпроса къде е уловката.

Иван Христов

Тайните договорки излязоха наяве

Стана ясно, че част от приходите на ВИП Брадър ще отидат при амбициозния продуцент Иван Христов. Именно поради тази причина е позволил съпругата му да влезе в пряка конкуренция с него.
Междувременно стана ясно, че Ирина Тенчева също не си е губила времето и също има тайна уговорка с продуцентите на риалитито.

За да се съгласи да участва, тя поставила изричното условие да й бъде дадена възможността да напусне формата по всяко време, без да плаща неустойки за това. Носи се мълвата, че продуцентите са приели условието й.
Блондинката се договорила лично с Нико Тупарев, че може да си тръгне, когато пожелае.

Отначало тя оставила само условието да не напуска шоуто чрез изгонване. След това обаче склонила да приеме и този вариант, при условие че това ще допринесе в положителна посока върху рейтинга на формата.
От кухнята на риалитито твърдят, че половинката на Иван Христов е единственият съквартирант, на когото са позволени такива привилегии.

Както вече стана ясно за времето на пребиваването си в къщата, Ирина Тенчева е ангажирала три детегледачки, които да се грижат за отрочетата й, пише Блиц.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар