Тайната договорка между Иван Христов и Нова тв излезе наяве

0

Съпругът на Ирина Тенчева – Иван Христов в тайна договорка с продуцентите на Нова тв

Фактът, че Ирина Тенчева се изявява в конкурентното шоу и в конкурентната за съпруга й медия, рабуни духовете. Докато амбициозната блондинка участва във ВИП Брадър, Иван Христов снима „Фермата“.

ПИК разкри каква е причината за участието на Ирина Тенчева в конкурентния формат. Съпругът й Иван Христов е в тайна договорка с продуцентите на Нова те. Според нея, част от приходите от формата отиват при амбициозния Христов. Това е причината съпругата му да е  в пряка конкуренция с него.

Междувременно стана ясно, че Ирина Тенчева също има договорка с продуцентите на формата. Едно от условията в договора й било, че има право да напусне шоуто, когато пожелае и без да плаща неустойка за това.

Блондинката се разбрала с Нико Тупарев, че ще си тръгне, когато реши. Първоначално единственото й условие било това да не се случва чрез изгонване. Но след това склонила да приеме и този вариант при условие, че това ще допринесе в положителна насока върху рейтинга на формата.

Според слуховете тя не е единственият участник във формата с подобна договорка.

Както вече стана ясно, съпругата на Иван Христов е ангажирала три детегледачки, които да се грижат за децата й. Тъй като продуцентът на практика е ангажиран почти денонощно с „Фермата“ за него е невъзможно да се грижи за децата.

Ирина Иван
Иван Христов дели с продуцентите на Нова тв част от приходите на ВИП Брадър

Още на старта на шоуто Ирина Тенчева си навлече гнева на Миглена Ангелова. Дамата в червено я обвини, че е безотговорна майка след като зарязва децата си, за да се изявява в шоуто. Малко след това съпругата на Иван Христов заяви, че желае да се развива и животът й не се върти единствено около децата и домакинските задължения.

 

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.