Моника Валериева губи делото срещу Люси Иларионов

Моника Валериева губи делото срещу Люси Иларионов
5 (100%) 1 vote
Съдебната одисея на Моника Валериева продължава

Съдът отхвърли гражданския иск на стойност 140 хил. лева на Моника Валериева към Люси Иларионов на своето заседание през седмицата. Популярният фолк режисьор и бивш певец дойде в Районния съд на Римската стена в столицата – пише „Уикенд“. Той беше облечен като затворник – с оранжев гащеризон, белезници на китките и с вериги окован на краката.

Близо 2 часа продължи заседанието по делото, което Моника Валериева заведе срещу Люси Иларионов заради намека му, че практикува най-древната професия, изказан в Къщата на ВИП Брадър миналата есен.

След края му стана ясно, че искът на Моника Валериева не е основателен и тя няма да получи 140 бона от Иларионов за обиди и уронване на престижа. Въпреки това делото продължава и съдийката събира двете страни отново през декември за ново заседание.

Моника Валериева се прави на обидена от Люси

Моника Валериева се прави на обидена от Люси

Моника Валериева съди Люси за престъпления от частен характер – обида и клевета, за което иска парично обезщетение в горния размер. Делото ще продължи само за да докаже частният тъжител, че Иларионов наистина е извършил това, в което го обвиняват.

Моника Валериева не се яви на делото, тъй като според социалните мрежи се намира на почивка на остров Бали – пише в заключение изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар