Жана Бергендорф удари 70 кила

Жана Бергендорф удари 70 кила
5 (100%) 1 vote
Жана Бергендорф се тъпче от сутрин до вечер в Къщата на ВИП Брадър

Певицата Жана Бергендорф удари 70 кила и продължава да дебелее – пише „Уикенд“. Откакто е във „ВИП Брадър“, изпълнителката няма какво да прави и вероятно затова, когато не се кара с никого, се тъпче с каквото намери – коментира изданието.
Тя не се притеснява да яде по няколко филии хляб, когато седне на масата, които щедро гарнира с каквото намери. В резултат стройната доскоро изпълнителка започна все повече и повече да придобива формата на цепелин.

Още с влизането си в Къщата на „ВИП Брадър“ Жана Бергендорф показа доста наедряла фигура в сравнение с вида, с който феновете я харесваха. За последния месец тя е качила минимум 5 кила, а преди старта на шоуто – още поне 10.
Само преди година певицата се бе стопила от нерви, когато за първи път я отведоха в районното управление след сбиване с тогавашното й гадже Лео, а после направи катастрофа на морето. Говори се, че от нерви спряла да се храни и в най-критичните дни кантарът започнал да показва под 50 кг при височина на изпълнителката 170 см.

Жана Бергендорф се тъпче от сутрин до вечер

Жана Бергендорф се тъпче от сутрин до вечер

После обаче се поуспокоила и стигнала 55 кг, които продуцентите й преценили като идеални. След като обаче тази пролет я хванаха с кокаин зад волана, нервите й избили в обратна насока.

Жана Бергендорф започнала да се тъпче и вече е напът да се пръсне. Някогашната елегантна изпълнителка сега тежи около 70 кг и няма никакво намерение да ограничи храната – коментира изданието.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар