Тайните на Холивуд: Какво звездите не искат да си спомнят?

Гласувайте за статията

Тайните на Холивуд — какво кара звездите да се изчервяват?

Тайните на Холивуд са изпълнени с мистерии, кръв и скандали, но това далеч не стига звездите да се червят. Оказва се, че голяма част от актьорите споделят една и съща мрачна история — омразата към любовните сцени. Тъй като екранните им партньори често им правят номера.

Дейн Кук и Кейт Хъдсън

Двамата играят заедно в комедията „Жената на моя приятел“. Оказва се обаче, че Дейн не иска и да чуе за партньорство с щерката на Голди Хоун, колкото и да е талантлива. Причината? По време на любовните сцени дъхът й мирише на лук. Поради което, актьорът не може да я търпи.

Том Круз и Танди Нютън

Звездите от „Мисията невъзможна“ крият най-голямата си тайна с немалък срам. Едва няколко месеца след премиерата Танди признава с неудобство, че любовните сцени с Том били кошмар. Актьорът се държал отвратително по време на снимките и тя с ужас се прибирала у дома, притеснена, че ще трябва да ги повтарят. След това й изказване, 2 години нито един режисьор не я ангажирал за снимки. Чудно, защо ли?

Брад Пит и Кирстен Дънст

Това вероятно е една от най-големите тайни на Холивуд. Златното момче Брад Пит, не струва като флиртаджия. Това поне твърди Кирстен Дънст, която е само на 11 години, когато играе с него в „Интервю с вампир“. „Целува се отвратително“, категорична е чаровницата, години по-късно. Брад, който е 18 години по-стар от нея, пък отвръща, че би се шокирал, ако тогавашната тийнейджърка каже нещо друго.

Анджелина Джоли и Джеймс Макавой

За първата си целувка с нея, актьорът казва „Тя беше изпотена, странна и не миришеше много хубаво“. След втората обаче бил впечатлен. И то не само заради ментовите бонбони, които не спряла да смуче.

Дженифър Анистън и Алек Болдуин

Малката тайна на актрисата е, че е пристрастена към кафето. До такава степен, че двама от колегите й изпадат в ужас. Алек Болдуин прекъсва снимки с нея, тъй като миришела отвратително на кафе, че чак му се повдигало. Джейсън Бетмен пък определил сцената като болезнена, тъй като уханието на кафе, направо се разнасяло от нея.

Анджелина Джоли и Брад Пит се целували ужасно, гласят част от тайните на Холивуд

Анджелина Джоли и Брад Пит се целували ужасно, гласят част от тайните на Холивуд

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар