Седмичен хороскоп на Алена за 15-21 октомври

Седмичен хороскоп на Алена за 15-21 октомври
5 (100%) 2 votes
Вижте какво вещаят звездите за предстоящата седмица според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Периодът е много подходящ за нови начинания – каквото и да подхванете, бързо ще постигнете развитие. Добре ще бъде, ако преследвате конкретни цели – ако вярвате, че просто трябва да се прави нещо, може да изхабите енергията си напразно или просто да не постигнете трайни резултати. Тъй като огнената ви природа ще се изявява особено силно и ще действате импулсивно, наложете си да помислите, преди да рискувате – така ще сте сигурни, че ентусиазмът ви е подплатен със здрав разум. В четвъртък и петък са възможни конфликти с началници – внимавайте!

Телец
Може да решите импулсивно да пътувате някъде или да се впуснете в служебно начинание, за което не сте сигурни докъде ще ви доведе. Бъдете спокойни – щом вътрешният ви глас ви нашепва, че сте на прав път, няма да сбъркате. Понеделник и вторник са дни за любов и удоволствия, така че споделете вълненията и преживяванията си с любим човек и не прекарвайте времето си в усамотение. Що се отнася до работата, старайте се да се разбирате с хората около вас – така има по-голям шанс да получите съдействие и подкрепа от тях. Не отлагайте служебните дела.

Близнаци
Ще добиете по-голяма яснота за целта, която преследвате. Ще вложите енергията си в действие, затова шансовете да постигнете напредък ще са добри – още повече, че ще получавате значителна подкрепа от близки, приятели и партньори. При някои представители на знака обект на страстта ще бъде не занимание, а човек – в такъв случай ви очакват доста горещи изживявания. През втората половина на периода на дневен ред ще излезе финансов въпрос – може да вложите пари в някаква дейност. Все пак внимавайте, защото рискът от конфликти ще бъде повишен.

Рак
Опитайте да контролирате собствените си реакции, тъй като ще действате импулсивно и може да не остане време да анализирате какво точно се случва и как е уместно да постъпите. Хармонията в дома ви ще бъде нарушена заради опити на член от семейството да се налага или пък самоти вие ще изисквате от близките си прекалено много. За да преодолеете конфликтните ситуации, ще ви бъде от полза да не правите прибързани изводи и да не се настройвате негативно спрямо човека, който ви е засегнал. Поставете се на негово място и това ще бъде във ваша полза.

Лъв
Ако подхождате с уважение към хората, с които имате близки взаимоотношения и се опитвате да ги разберете, тогава бихте могли да спечелите съюзници или да ликвидирате стари недоразумения. В крайна сметка всичко зависи от вас и от вашата воля да водите диалог. Периодът е много подходящ за сключване на делови споразумения и за установяване на нови контакти. Нищо чудно пред вас да се открие възможност за реализация, но и тук трябва да имате предвид, че основната предпоставка за успех ще бъде ефективното общуване с подходящи хора.

Дева
Имайте едно наум при общуването – както с непознати и по-далечни познати, така и с близки хора. Има вероятност някой да се опита да ви се наложи, да ви манипулира или да ви използва. Ако чувствате, че този човек прекалява и не се отнася с вас както трябва, осмелете се да очертаете граници помежду ви. Пазете се от финансови злоупотреби – не бива да ги извършвате, а ако проявявате наивност, възможно е да станете тяхна жертва. Понеделник и вторник са много благоприятни дни за социалния ви живот. Така че не се отказвайте от покани за срещи и събития.

zodii-10Везни
Ще получавате лесно съдействие от околните, за да осъществите намеренията си. Ако сте обвързани, бихте могли да разчитате на любимия човек за съвет и разбиране. Тези дни са благоприятни за финансите ви – може да получите бързи пари. В работата ви усилията ще дават резултати и ще чувствате, че сте ценени. Ще трябва обаче да се примирите с известно напрежение във взаимоотношенията ви. Вашата дипломатичност ще ви помогне да се справите с дрязгите и да преодолеете по-сериозни конфликти, но имайте предвид, че няма как да угодите на всички.

Скорпион
Ще привличате лесно вниманието на околните, а може да имате и някаква материална изгода. Ще постигате целите си по-лесно, ако се стремите към хармония и си сътрудничите с хората около вас, вместо да се опитвате да се налагате. Миролюбивата ви нагласа ще привлече добрите отношения в замяна – и в личните, и в служебните контакти. В същото време обаче ще сте твърде чувствителни и може да се разстроите, ако не получите желаното внимание. След сряда действайте много внимателно, когато става дума за чувства и пари – бъдете въздържани.

Стрелец
Старайте се да сте по-умерени и не губете здравия разум. Преди да предприемете нещо, мислете по-задълбочено. Във ваша полза ще бъде да вникнете в заниманията си – така няма да пропуснете нещо важно. Отделете време и за почивка, за спокойни дейности, особено ако се чувствате напрегнати или преуморени. Обвързаните нека внимават с флиртовете – има вероятност сами да се вкарат в някоя сложна авантюра. В сряда, четвъртък и петък ще проявявате склонност да постъпвате лекомислено, което може да ви изиграе лоша шега.

Козирог
Ще трябва да направите промяна, която не е никак лесна. Тя може да е свързана с някакви конкретни събития, но може да става дума за вътрешна трансформация – например да надмогнете себе си в дадена ситуация или да жертвате осъществяването на свое желание в името на нещо важно. Не е изключено да попаднете и в условията на противопоставяне – в личните или в служебните отношения. Що се отнася до работата ви, през тази седмица ще бъдете доста дейни и ще влагате много старание и енергия, за да се доказвате пред колегите си.

Водолей
Не е изключено да се изправите пред предизвикателства, най-вече в емоционален план. Може наяве да излязат скрити проблеми или дълго потискани чувства. Имайте предвид, че ако се ядосвате на някого, но таите гнева в себе си, това може да се отрази зле не само на душевното ви, а и на физическото ви здраве, така че не го допускайте. За да разрешите проблемите си, ще трябва да се задълбочите и да анализирате малко по-детайлно както себе си, така и отношенията ви с другите. Тези от вас, които си имат работа с по-властни хора, да бъдат особено внимателни.

Риби
Ще ви е по-трудно, ако се разпилявате и се лутате без цел и посока. Това важи особено за първата половина на периода, когато е възможно да имате наистина добри постижения в професионалната област – ако сте сериозни и организирани. Ако някой ви кара да изпитвате вина или да се чувствате зависими, вероятно сте станали обект на манипулации и във ваша полза ще бъде да се пазите от въпросния човек. Обвързаните нека разчитат повече на половинката си – тя ще е в помощ за много неща. Ако не сте обвързани, сега е подходящ момент за започването на нова връзка.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар