Алисия отчаяна: Жоро Бирмата я изрита от дома и живота си!

Алисия вече е официално свободна, Бирмата я натири
0

Жоро Бирмата изгони Алисия от дома и живота си!

Жоро Бирмата напълно отхвърли Алисия. Или поп фолк дивата е била шута на пернишкия бизнесмен.

Не се знае точно кой от двамата е дал „червен картон” на гаджето си, но пък истината е тази, че Георги Станоев-Малката Бирма се държи като свободен и необвързан ерген.

Алисия
Алисия вече е официално свободна, Бирмата я натири

Богаташът не спира да обикаля дискотеките сами да пръска пачки по знойни мадами, както само той си го умее. Но без присъствието на чалга фурията.

Според клюката звездата от „Ара мюзик” и Жоро Бирмата вече не са заедно и той се подвизава със статут свободен мъж. И се държи като отвързан от синджира баровец.

Истината блесна преди дни, след като Бирмата бе забелязван да купонясва из нощните заведения и да забавлява мадамите по култовите кръчми.

За раздяла между Ася Дойчева, както е истинското име на Алисия, се заговори под сурдинка преди няколко месеца.

Оттогава бившата на Ники Михайлов пуска доста интересни послания на личния си профил в социалната мрежа. Там певицата е написала, че „интимността за мъжа е като глада.

И ако не го пуснеш в скъп френски ресторант, то тогава той ще отиде в закусвалня или дори сам ще си наготви, но да задоволи тази неистова страст в себе си”, бе недвусмисленото послание на изпълнителката.

Според някои Алисия се сравнява с тузарското заведение, а бившият й любим й е изневерил с не толкова класна жена като нея и заради това връзката им се е спихнала.

Каквато и да е истината обаче, фактът си е факт, двамата са разделени. Бившият на колежката й Преслава не е изневерил на нрава си да скача и в други легла, докато има уж сериозна връзка с някоя любовница.

А това е дошло в повече на гласовитката от Вакарел и заради това тя се е разделила с милионера.

До съвсем скоро поп фолк дивата Алисия и сина й Валерко, плод на връзката й с футболиста Валери Божинов, живееше в палата на Бирмата в полите на Витоша. Но според очевидци тя вече се е изнесла оттам и си е отишла в апартамента си в столицата.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.