Люси Иларионов размаза Моника Валериева в съда!

Гласувайте за статията

Люси Иларионов победи в битката с Моника Валериева!

Моника Валериева не успя да осъди Люси Иларионов. Съдът отхвърли иска на дупнишката мома, която съди режисьора на чалга клиповете за сто и четиридесет хиляди лева.

Гаджето на поп фолк певицата Ани Хоанг дойде в Районният съд на Римската стена в столицата облечен като затворник. Той бе в оранжев гащеризон, с белезници на ръката, както и с вериги на краката.

Люси Иларионов

Люси Иларионов празнува победата над Моника Валериева

Заседанието в съда продължи близо два часа. Припомняме, че моделката Моника Валериева заведе иск срещу Люси Иларионов заради намека му в Къщата на ВИП Брадър от предишния сезон.

Тогава той каза в Изповедалнята и пред останалите съквартиранти, че Моника Валериева си изкарва хляба, като практикува „най-древната професия”. Това той заяви миналата есен, като Моника се закани да си търси правата пред Темида.

След края на процесът съдът се произнесе, но не в полза на Моника Валериева. Той отхвърли иска на Моника Валериева в размер на 140 000 лева като неоснователен.

Той бе заведен от моделката за уронване на престижа и за публична обида. Въпреки това делото не е приключило. Съдийката отново събира двамата през декември, на ново заседание.

Защото Моника Валериева съди Иларионов за престъпления от частен характер-обида и клевета, като иска отново същия размер за обезщетение.

Делото ще продължи с това, че да докаже, че частния тъжител, че Иларионов наистина е извършил това, за което е обвинен.

Ищцата Моника Валериева не се яви в съда. Според социалните мрежи тя се радва на почивка в Бали, в компанията на неизвестен мачо.

Делото се проточи и заради това, че Люси Иларионов се подложи на операция за намаляване на теглото си в известна клиника в Турция и имаше известен период за възстановяване след операцията.

Първоначално на входа на съда полицаите отказаха да пуснат Люси Иларионов във вид на затворник. Но след като той им каза, че под гащеризона няма бельо и щом си свали затворническата дреха, ще остане гол, те отстъпиха и го пуснаха в съда.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар