Жоро Бирмата натири Алисия

Алисия и Жоро Бирмата до скоро бръмчаха заедно по заведенията
0

Милионерският син Жоро Бирмата е отново свободен мъж и пръска пачки по мадами

Богат и свободен мъж на хоризонта! Това е актуалното положение на пернишкия милионерски наследник Георги Станоев, известен като Жоро Бирмата – пише „България днес“. Бившият на Преслава тотално е отсвирил доскорошната си приятелка Алисия или може би тя е зарязала него – засега никой не знае кой първи е извъдил „червен картон“ на другия. Факт е обаче, че младият богаташ се държи като необвързан, когато излиза по столични дискотеки – отбелязва изданието.

Източници на вестника издадоха, че Жоро бирмата отново е влязъл в режим харчене на пачки по мадами. Преди няколко дни той е забелязан да задява хубавици в нощна София, разбира се – в компанията на своите авери. За раздяла с Алисия се заговори преди няколко месеца, а съдейки по цитатите, които певицата публикува в своя инстаграм профил, нищо чудно и тя самата да се оглежда на нова половинка.

До съвсем скоро Ася Дойчева, както е истинското име на изпълнителката, живееше под един покрив с Жоро Бирмата и сина си Валери-младши, плод на връзката й с футболиста Валери Божинов. Тримата съжителстваха в имението на милионерския наследник, което се намира в баровски квартал в полите на Витоша. Според клюкари Алисия се е изнесла от огромния палат и обитава собствен апартамент в столицата.

Алисия и Жоро Бирмата до скоро бръмчаха заедно по заведенията
Алисия и Жоро Бирмата до скоро бръмчаха заедно по заведенията

„Явно разликата в годините между нея и Бирмата си каза думата“ – съскат злобари, запознати с отношенията им. През март Ася чукна 33 години, докато 25-годишният Жорко тепърва преоткрива магията на купоните и честата смяна на красавици в леглото.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.