Гадно: Глория измисли пъклен план срещу Миглена Ангелова!

Глория стърже разхлабително в мюслито на водещата
0

Глория измисли пъклен план за Миглена Ангелова!

В Къщата на ВИП Брадър ври и кипи. Последната мисия настрои почти всички съквартиранти срещу водещата Миглена Ангелова. Госпожа „Искрено и лично” отказа на Роро.

Като част от поредната мисия на сина на Вили Кавалджиев му се падна задачата да избере кой от съквартирантите трябва да влезе в ролята на послушно куче.

Миглена Ангелова
Глория стърже разхлабително в мюслито на водещата

За целта той ще трябва да върти доволно опашка, щом Роро му свирне, да лежи на кучешка възглавничка, да яде от малка купичка, да спи на пода, изобщо да прави всичко онова, което прави едно четириного.

„Избирам един от съквартирантите си, за когото превръщането в четириного същество ще е изключително полезно”, заяви водещият.

И той посочи за негово куче Миглена Ангелова. Но тук удари на камък. Защото дамата в червено категорично отказа да се трансформира в куче и въпреки увещанията и заплахите на някои от съквартирантите не се поддаде на никаква манипулации за да стане част от играта.

Заради което ВИП Брадър отряза всички привилегии, които до тогава участници в шоуто си завоюваха-увеличен седмичен бюджет, както и възможността на модела Глория да има конферетен разговор с гаджето си Димитър.

Най-тежко този шок прие свръх емоционалната Глория. Първоначално тя избухна в плач и дълго се тръшка, след което настръхна срещу Миглена. Тя нарече водещата „зла и лоша жена” и повечето от останалите също застанаха на нейната страна.

Ути Бъчваров изригна също срещу Миглена и й заяви в лицето, че ако не изпълни мисията, ще прекрати всякакви разговори с нея.

Тя прие всичко това с тънка усмивка и огромна доза ирония. Ирина Тенчева по този повод заяви, че така тя е разкрила истинското си лице и с този отказ маската й е паднала вече.

„Нарича другите псета, а не иска да стане куче”, заяви и уж привидно кротката Кака Лили. Жана Бергендорф също застана на страната на Глория така двете с нея стоплиха отношенията си.

Единствено Емануела застана на страната на аутсайдера Миглена. Тя дори й разкри, че Глория е замислила пъклено отмъщение.

Моделката ожесточено застърга бонбони разхлабителни, които искаше да сложи в мюслито на Ангелова, за да не излезе от тоалетната. Но поп фолк дивата й изказа тайната и така я спаси от позорното клечене в тоалетната.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.