Самообладанието й беше дотук: Миглена Ангелова изригна след нападението над нея! (виж с какво я замериха)

Самообладанието й беше дотук: Миглена Ангелова изригна след нападението над нея! (виж с какво я замериха)
5 (100%) 1 vote

Миглена Ангелова се прави на много корава, но този път не издържа!

Водещата Миглена Ангелова се превърна в най-мразеният съквартирант в Къщата на Вип Брадър, след като с лека ръка успя да почерни живота на всички вкупом.

Припомняме, че снощи тя отказа мисия на Биг Брадър, в която просто трябваше да облече един костюм на малко кученце и да играе ролята си няколко часа под опеката на Роро. Миглена Ангелова обаче твърдо отказа да се превърне в послушен домашен любимец и пет пари не даде какво ще последва за всички.

Миглена Ангелова

Миглена Ангелова остана съвсем сама в шоуто, всички други се отдръпнаха от нея и не могат да я гледат повече

А последиците бяха следните – бедност и мизерия за цялата къща, плюс отказ на Биг Брадър да позволи на Глория Петкова да говори с любимия си на рождения си ден. Затова и партито, което предаването й подари, изобщо не зарадва манекенката, която не спираше да плаче.

Лошото й настроение се предаде на всички и особено на Ути Бъчваров, който изпадна в ступор какво ще ядат всички следващата седмица. От дума на дума и от чашка на чашка, скандалът отново избухна, а Ути не се сдържа – грабна едно парче от тортата на Глория и го метна по Миглена Ангелова.

Тази вечер ще видим как устатата водеща най-сетне ще си позволи да избухне, а унижението, на което я подложи Ути Бъчваров ще я изкара от кожата й.

Докато Ирина Тенчева видимо се радва от постъпката на съквартиранта си, то други пък изказаха съмнение, че оттук нататък са озлобили Ангелова още повече и тепърва ще има да си патят от нея и ината й.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Разкрития.ком препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар