Потвърдено! Цвети Стоянова на бенефиса на грациите! (Феновете в еуфория)

Потвърдено! Цвети Стоянова на бенефиса на грациите! (Феновете в еуфория)
5 (100%) 1 vote

Цвети Стоянова спечели най-важната битка в живота си

Цвети Стоянова ще присъства на бенефиса на съотборничките си

Цвети Стоянова със сигурност ще присъства на бенефиса на грациите от ансамбъла ни по художествена гимнастика! Състезателките ни официално ще отпразнуват оттеглянето си на 17 ноември, а една от най-добрите ни гимнастички през последните години Цветелина Стоянова ще присъства в зала „Арена Армеец“ по време на събитието. До което остава малко повече от един месец, но интересът към него вече е огромен.

Феновете са в еуфория от възможността за първи път да видят публично Цвети след тежкия инцидент, който тя претърпя преди четири месеца.

Цвети Стоянова ще присъства на бенефиса на грациите ни

Цвети Стоянова ще присъства на бенефиса на грациите ни

Както е известно Цвети падна от шестия етаж на жилищна сграда в столичния квартал „Надежда“ на 14 юни. По чудо грацията ни оживя и сега продължава да се възстановява от получените травми. Заради инцидента тя пропусна Летните Олимпийски игри, където нашите гимнастички завоюваха бронзовите медали. Въпреки това те посветиха успеха си на нея и тя ще е част от бенефиса им.

По време на спектакъла в „Арена Армеец“ Стоянова ще застане до съотборничките си за първи път след нелепия инцидент.

Целта на бенефиса е всички грации, които постигнаха невероятни успехи през последните няколко години да се съберат отново. Очаква се залата да е пълна до краен предел. Според последните информации до момента са продадени около 10 000 билета и свободните места са само около 2 000, предават от big5.bg.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар